disney

Ga je mee op Vriendinnen Speeddate naar Disneyland Paris?

Vriendin en Disneyland Paris zijn jarig en dat vieren we gezamenlijk met een speciale editie van onze Vriendinnen Speeddate. Ben jij op zoek naar een gezellige vriendin of zoek je nieuwe vriendinnen om je vriendengroep mee uit te breiden?

Geef je snel op en wie weet mag jij mee op onze Vriendinnen Speeddate naar Disneyland Paris!

Het programma

De Vriendinnen Speeddates beginnen op vrijdag 16 september al in de bus: de gesprekken worden begeleid door hoofdredacteur Renske van Vriendin en Lize van VriendinnnenOnline.nl. Bij aankomst in Disneyland Paris worden we goed ontvangen en kunnen we de hele middag de parken bezoeken. Vervolgens hebben we ’s avonds met z’n allen een diner, waarbij we ook weer Vriendinnen Speeddate-gesprekken zullen hebben. De avond wordt afgesloten met VIP-plaatsen bij Disney D-Light, de spectaculaire pre-show voor de 30ste verjaardag (met drones die de lucht boven het Kasteel van Doornroosje verlichten), gevolgd door de avondshow Disney Illuminations. De volgende dag, zaterdag 17 september, gaan we weer de parken in en hebben we VIP-plaatsen bij de nieuwe dagshow Dream… And Shine Brighter!, met glinsterende kostuums voor Mickey en zijn vrienden, speciaal voor de 30ste verjaardag van Disneyland Paris. In de middag rijden we terug naar Nederland met de speciale Disney-OAD-bus. We weten zeker dat er tegen die tijd al leuke nieuwe vriendschappen zijn ontstaan!

Wat krijg je?

♦ Busreis met de Disney-OAD-bus op vrijdagochtend 16 september naar Disneyland Paris en zaterdagmiddag 17 september weer naar huis.
♦ 1 overnachting in Disney Hotel Santa Fe, inclusief ontbijt.
♦ 2 dagen toegang tot de Disney Parken.
♦ Vriendinnen Speeddates met 25 leuke vrouwen om nieuwe vriendschappen te sluiten.
♦ goedgevulde goodiebag met o.a. fijne crèmes van Hilla Skincare.

Zo doe je mee

Vertel vóór 7 augustus 2022 in een leuk filmpje waarom jij mee wilt met de Vriendinnen Speeddate-bus naar Disneyland Paris.
Begin september maken we de deelnemers bekend, zodat er tijd genoeg is om je voor te bereiden op een betoverend weekend. Wie weet ben jij een van de 25 gelukkigen en ga jij 16 en 17 september mee naar Parijs!

LET OP: wanneer je je inschrijft voor de Disney Speeddate winactie, ga je er automatisch mee akkoord dat er dit weekend beelden van je gemaakt kunnen worden. Er zal een fotograaf aanwezig zijn die foto’s en video’s maakt voor zowel het blad als de website.

 

Deelnemers krijgen begin september persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.

Deze speeddate is een samenwerking van VriendinnenOnline en Vriendin.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Anoniem
  Sharon -
  Wat een superleuke winactie! Helaas ben ik te laat, maar ik vind dit echt een tof initiatief! Als dit een keer georganiseerd wordt (en ik op tijd ben) dan ga ik me zeker opgeven! Nooit te oud om nieuwe vriendinnen te maken! Ik wens de winnaressen heel veel plezier en nieuwe vriendschappen toe!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Marleen -
  Ik zou graag mee gaan want ik ben er nog nooit geweest en 16 sept is mijn verjaardag.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Melissa van Mourik -
  Ik zou super graag nog mee doen met de Win actie van Disney land Parijs. Ben nu heerlijk in Vriendin aan het bladeren voor een leuke Visio board en kwam jullie pagina tegen van de win actie en dat ging gelijk naar het antwoord JA daar zou ik graag aan mee doen 😜💫 Heerlijk. Wie ben ik, ik ben Melissa 27 jaar en ben zelfstandig ondernemer in de schoonheidsspecialist als YouTuber en model. En verder werk ik graag met eten en dans 🪄 heerlijk lachen en genieten van het leven en de gezellige vriendinnen om mee te genieten en te lachen. Ik hou super veel van onwijs veel lachen
  Beantwoorden