Winnen

Win deelname aan de Disneyland Paris Princess Run voor het hele gezin

Is hardlopen helemaal het ding van jouw gezin? Dan kunnen jullie een weekend lang sportief genieten in Disneyland Paris. Geef je snel op en win!

Sportief jaar

2020 wordt een sportief jaar in Disneyland Paris met twee runDisney evenementen: de eerste editie van de Disneyland Paris Princess Run van 8 t/m 10 mei en de vijfde editie van het Disneyland Paris Run Weekend van 24 t/m 27 september. En dat is veel meer dan alleen hardlopen. Met runs door de Disney Parken voor alle niveaus, geweldige kostuums en ontmoetingen met Disney Figuren wordt een magische sfeer gecreëerd.

Verschillende afstanden

Aan de nieuwe Disneyland Paris Princess Run kun je met vrienden of familie deelnemen. Er zijn namelijk verschillende afstanden: 8 of 5 kilometer, en voor de jongste lopers 1 kilometer, 200 meter of 100 meter. De trouwe vrienden van de Disney Prinsessen, zoals Suzy en Perla, de schattige muizen uit Assepoester of Meeko, de ondeugende wasbeer van Pocahontas, juichen de jonge deelnemers naar de finish. Als beloning krijg je een exclusieve medaille en een souvenir.

Cinderella Challenge

In 1950 werd Disney’s klassieker Assepoester voor het eerst op het grote scherm uitgebracht. Om dit 70-jarige jubileum te vieren, krijgen hardlopers de kans om deel te nemen aan de Cinderella Challenge 13K door de 5K én 8K run te lopen. Deelnemers worden beloond met de T-shirts en medailles voor beide afstanden en krijgen bovendien een extra magische Assepoester-medaille.

Wat je wint

voor 4 personen
• vervoer per directe Thalys van Amsterdam naar Disneyland Paris
• 2 nachten op basis van 1 kamer in een van de Disney Hotels (1 persoon is minimaal 18 jaar of ouder)
• 3 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney Parken
• 1 startbewijs per persoon naar keuze voor een van de afstanden van de Disneyland Paris Princess Run
• 2x ontbijtbuffet per persoon
• 3 lunchvouchers per persoon
• 2 dinervouchers per persoon

Zo doe je mee

Vul onderstaand formulier in vóór 11 februari 2020. De prijs is niet overdraagbaar en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Reageer op dit artikel

Sandra Tenfelde

Ik zou heel graag met mijn zoon mee willen doen met de disney prinsessen run zou een droom zijn dat samen te doen

Beantwoorden
Jessica de Groot

Dit zou echt fantastisch zijn! Heerlijk rennen en overal magie! Fantastisch Disneyland Parijs! Mijn gezin heeft altijd te maken met mijn handicaps en zij verdienen zo’n fantastisch weekend! Wauw!

Beantwoorden
Margreet

Zou graag mijn man en mijn beste vriendin ermee willen verrassen
Ik en mijn vriendin rennen al 2 jaar dit zou leuk zijn om het zo te vieren

Beantwoorden
Femke van Wersch

Lieve Vriendin, 15 april a.s. is het helaas alweer 4 jaar geleden dat onze papa en lieve man Robbie op 39 jarige leeftijd plotseling is overleden tijdens zijn geliefde hobby hardlopen. Ik vier dit jaar mijn 40e verjaardag en train zelf op dit moment voor de hele Marathon op 4 oktober a.s. een lange gekoesterde wens wat ik graag voor mijn man in vervulling wil laten gaan. Hoe geweldig zou dit zijn om in de meest Magische en liefdevolle omgeving samen met mijn dochtertje KIKI (8) en alle prinsessen zijn laatste Run af te maken….. !! The Best Thing about Memories is making them!….. liefs Femke

Beantwoorden
Karen van Dongen

Het lijkt me geweldig om dit met ons gezin te kunnen meemaken. Wij zijn echte disney fans en gaan als we winnen eens goed nadenken over onze kostuums waar we in gaan rennen.

Beantwoorden
Ester v drogenbroek

Jaaaaa tof!!ben echt hardloop verslaafd en zou tof zijn om met mijn gehele gezin te mogen!

Beantwoorden
Hasana

Ja heel graag winnen voor mijn gezin , Ik weduwe en mijn drie kids 19, 17 en 8 jaar

Beantwoorden
Hasana

Voor mijn gezin is dit een droom die uitkomt als we winnen

Beantwoorden
Odettedonk

Zou graag ons gezin hiermee verassen 🍀🍀🍀 en doe graag mee met deze geweldige actie.🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♂️

Beantwoorden
Michèle van der Togt

Wij hebben vorig jaar de Disney challange, 36K in september gelopen. Een onvergetelijke ervaring was het. Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen zouden we graag weer meedoen. Het lijkt ons fantastisch om weer ter gaan! Wat een super winactie is dit!

Beantwoorden
Dorien Phijl

Super om met z’n vieren in deze magische sfeer te mogen sporten! Onze koning en prinses rennen regelmatig en in dit sprookjesland rennen wij graag mee!

Beantwoorden
Sandra

We zouden graag met de kleinkindjes er heen willen gaan

Beantwoorden
Melanie

Dit zou echt het ultieme zijn om te doen met mijn kids ❤️

Beantwoorden
Miranda Bastings

Super leuk rennen – Eurodisney – met vriendinnen Nicole van de Ven en Marsha Jansen GO GO GO

Beantwoorden
Monique van Haveren

Ik zou dit heel graag winnen met ons Gezin, inmiddels kan onze dochter, nu 18 maanden eindelijk lopen en ook rennen en lopen wij allebei graag hard, dat doen we helaas tegenwoordig apart van elkaar, omdat we het niet nodig vinden oppas te moeten regelen voor het sporten, maar het zou super zijn dat onze sportgewoonte wordt beloond met een weekendje naar Disney wat onze dochter helemaal geweldig zou vinden!
Liefs, Roy, Monique en Dannée

Beantwoorden
Olga van Velden

Geweldig uitje!! In bijna een jaar ben ik 17 kilo afgevallen (nog 3 te gaan) en van niet sporten voorzichtig begonnen met (hard) lopen. Ik heb niet altijd zin😓. Maarrr….trainen om in Mei 8 kilometer door Disneyland te rennen zal me natuurlijk wel een flinke boost geven🥰. En als mijn a-sportieve kids en man mee willen moeten ze minstens de 1 kilometer lopen daar😂!!

Beantwoorden
Joytjej

Ik doe graag mee voor een vriendin en haar gezin. Beiden ouders doen vaak mee aan marathons ect. en de kids houden er ook van.

Beantwoorden
vissers_peggy@hotmail.com

Wat een oh zo gave prijs. Nog nooit in Disney geweest maar erg dol op Disney figuren en we zijn met zijn allen erg sportief dus de perfecte combi.

Beantwoorden
Anja Kuyten

Ik zou graag met mijn kleindochter Tess mee willen doen, dat zou ze prachtig vinden met al die prinsessen.

Beantwoorden
Jaqueline van Cappellen

Mijn kinderen houden allebei erg van hardlopen en van Disney. Het lijkt me geweldig om ze hiermee te verassen. Dat zou een droom zijn die uitkomt.

Beantwoorden
Ramona jansen

Hallo vriendinnen, ik zou zo ontzettend graag mee doen met de Disney run! Zowel voor mij zelf als voor mijn beste vriendin, (sportcoach) zij heeft afgelopen jaar al haar vakanties moeten cancelen door vervelende omstandigheden! Dus hoe leuk zou het zijn als ik dit haar zou kunnen geven! Een vakantie en actief bezig zijn is helemaal haar ding! Ik zou het haar zo ontzettend gunnen.

Beantwoorden