keukenhof

Win 10x een dagje Keukenhof + lunch met een vriendin

Wandelen, bijkletsen met een vriendin en in de buitenlucht genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bloemen. Met welke vriendin ga jij genieten van een dagje Keukenhof met overheerlijke lunch?

Keukenhof: genieten van een kleurrijk voorjaar

♦ Miljoenen bloeiende tulpen en andere bloemen: het monumentale wandelpark Keukenhof is 32 hectare groot en heeft 15 kilometer wandelpad dat je langs prachtige waterpartijen, fonteinen en sculpturen leidt. De wereldberoemde tulpen staan centraal; je vindt er meer dan 800 soorten in allerlei kleuren en vormen.
♦ Voor kinderen is er de Nijntje-speeltuin, ze kunnen lopen over het water op de stapstenen of volgen een leuke speurtocht.
♦ Vanuit het park kijk je over de uitgestrekte velden van de kleurrijke Bollenstreek, met tulpen, narcissen en geurende hyacinten. In Keukenhof beleef je het fleurigste dagje uit. Een dag vol herinneringen! Keukenhof is in 2022 geopend van 24 maart t/m 15 mei. Meer info: Keukenhof.nl

Zo doe je mee

Laat ons vóór 4 april 2022 weten met wie jij graag een dagje Keukenhof wilt winnen. Dat doe je door onderstaand formulier in te vullen. De winnaars krijgen uiterlijk 8 april bericht.

Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de selectie van de winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Anoniem
  Antonia van eegelen -
  Me mijn vriendin die ik heb ontmoet in het ziekenhuis, we waren beiden getroffen door en beroerte en zijn nu elkaars lotgenoten en maatjes
  Beantwoorden
 • Anoniem
  annemarie snijders -
  Heel graag samen met mijn dochter Kimberley. Samen heerlijk genieten van alle mooie kleurenpracht en heerlijke geuren. Zo mooi en zo super gezellig
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Peggy de bock -
  Mijn mama is mijn beste vriendin en een echte tulpenvrouw. Oh wat zou ik haar hier dolgelukkig mee maken!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  H.v.Loveren -
  Samen met mijn vriendin zou ik dolgraag naar de Keukenhof gaan. Lekker genieten tussen de bloemen,wat is er mooier dan dat.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Ling Choi -
  Ik zou mijn moeder graag willen meenemen naar de Keukenhof. Ze is dol op bloemen. We maken graag foto's voor de familie in China want ze bewonderen Nederland ook. Mijn moeder zit veel thuis sinds corona. Tijd voor een uitje!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Wilma Brouwer -
  Met mijn zoon, omdat hij graag een keer naar de Keukenhof wil. Met zijn camera wil hij mooie foto's maken van de bloemen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  anouk snijders -
  De keukenhof is super mooi en heel gezellig De kleuren en geuren wordt je super vrolijk van. Het is echt zo mooi en heerlijk dagje genieten
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Wendy de graaf -
  Samen met mijn zus en meteen goede vriendin
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Ellen Streur-wever -
  Ik zou heel graag met mijn moeder van 71 jaar gaan! Ze werkt nog hard voor de GGD, super met haar leeftijd! Ze heeft geen man of vriend, een uitstapje met haar dochter zal ze vast geweldig vinden!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  jan snijders -
  De keukenhof is zo mooi. Een weelde om te mogen bezoeken met al die mooie bloemen en geweldige kleuren en niet te vergeten de geuren die binnen komen.Een heerlijkd dag genieten
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Carola H. -
  Ik neem mijn moeder voor haar verjaardag altijd graag mee voor een moeder-dochter-uitje. Helaas zat er dat dit jaar niet in, omdat mijn moeder net geopereerd was. Het zou geweldig zijn als ik haar alsnog kan verrassen met een uitje naar Keukenhof!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  anneke oostveen -
  Super gezellig dat we weer mogen genieten van alle mooie kleurenpracht van de bloemen en de heerlijke geuren Zou graag samen met vriendin gaan lijkt me geweldig
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Jacqueline de Waal -
  Dat zou echt heel erg leuk zijn veel te lang geleden dat ik daar ben geweest.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anna Overmars -
  Wij zouden graag naar keukenhof gaan met mijn oma van 94, zij praat zelfs met bloemen, ze weet er veel bij naam, maar vooral belangrijk ze geniet er echt van! We zijn een aantal jaar terug met haar naar keukenhof geweest, dit zou ik haar graag nogmaals willen gunnen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Jac. -
  ik wil niet met mijn voledige naam en achternaam gepubliceerd worden. Ik hoop dat het mogelijk is .
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Mariet -
  Heel graag met de biologische moeder van mijn dochter. Zij komt voor de eerste keer over uit Brazilië na 30 jaar. Een emotionele ontmoeting en wat zou het fijn zijn om samen - als twee moeders -te kunnen genieten van zoveel moois en van onze gevoelens voor onze dochter!
  Beantwoorden
 • Marie-José 56
  Marie-José 56 -
  Met mijn dochter, die ik best als een hele goede vriendin kan beschouwen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Helma Baams -
  Zou graag met Lisette gaan wegens 1 jaar geen contact vanwege familieomstandigheden te hebben gehad nu eindelijk weer eens iets leuks samen te gaan doen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Bianca -
  Leuke actie ik doe graag mee!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  anneke oostveen -
  De keukenhof is zo ontzettend genieten van alle kleuren en geuren Zo mooi stukje werk om al die bollen zo in het gareel te krijgen Petje af voor de bollen kwekers en poters, Zou er dolgraag samen met mijn vriendin van willen genieten
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Karin vd Berg -
  Wat een super leuke winactie. Het is zo'n ontspanning om in de Keukenhof een dagje rond te dwalen en zou daar graag met een vriendin heen gaan.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Rianne -
  Graag met 1 van me beste vriendinnen. Ik ben net bevallen dus ik heb wel zin in een fleurig uitje met me vriendin!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Agnes -
  Met mijn man dit is mijn aller beste vriend .al. 38 jaar Ko
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Hanneke Zaayer -
  Het lijkt me fijn om mijn vriendin te verrassen met een dagje uit. Vijf weken geleden werd ze aangereden en nu zit ze met verbrijzelde tenen en zes botbreuken in haar voet. Met drie opgroeiende kinderen is dit een flinke uitdaging. Beetje uitzichtloos is dit wel. Een dag tussen de bloemen zal haar opfleuren...
  Beantwoorden
 • Anoniem
  A Krujjff -
  Graag een dagje met mijn kleinkinderen, zij houden heel veel van bloemen en kleur.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Lijnie middelhoek -
  Ik wil dit graag met mijn vriendin Dita doen Wij zijn al jaren vakantie vriendinnen en houden allebei van de natuur
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Petra Nijdam -
  Met mijn vriendin uit Hongarije, we zouden 2 jaar terug al heen gaan, toen kon t niet door gaan ivm corona maatregelen. Ze kijkt hier al jaren naar uit om de keukenhof te zien
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Sinnige -
  Ik zou graag met m'n moeder gaan. We zijn er beiden nog nooit geweest, en dat kan eigenlijk niet als je in Nederland woont..
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Marianne Kagenaar -
  Ik zou graag met mijn man gaan. De vorige keer dat wij gingen waren alle tulpen al uitgebloeid😥
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Margreet Groenbos -
  Samen met mijn moeder van 83, mooie herinneringen blijven maken, dat is toch fantastisch
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Antoinette van der Vlerk -
  Samen met Anouk. We hebben elkaar leren kennen op het voetbalveld als echte voetbalmoeders. Helaas hebben we in december 2021 beiden te horen gekregen dat we borstkanker hebben. We zijn inmiddels begonnen aan een zwaar behandeltraject: chemotherapie, operatie, hormoontherapie. Maar we geven deze strijd niet op. We zijn heel blij dat we elkaar hebben. Naast dat we heel veel steun aan ons familie / gezin hebben, vinden we heel veel steun bij elkaar. We begrijpen elkaar als geen ander. We delen de positieve uitslagen maar ook de mindere momenten in ons proces. Het zal fijn zijn om elkaar weer eens ergens anders te zien en te spreken i.p.v. op de dagbehandeling oncologie. Genieten van de bloemen en praten over de toekomst, want daar kijken we naar uit!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  MvdB -
  Ik zou dit heel graag willen geven een vriendin van mij. Na een aantal jaren mantelzorger te zijn voor haar vader is hij afgelopen zomer overleden. Dit waren tropenjaren voor haar en ze ging en gaat maar door. Afgelopen week is ze tot de conclusie gekomen dat het werk wat ze nu doet (fulltime juf op een basisschool) even niet haalbaar is; het is nu tijd om aan zichzelf te werken en aan zichzelf te werken na jarenlang alleen maar voor een ander er te zijn. Ik gun haar komende tijd vooral heel veel positieve, leuke dingen waardoor ze weer wat kan opladen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Monique -
  Graag met mijn vriendin Louana Thenu,wij werken samen in de thuiszorg en zijn wel toe aan een uitje in de mooie natuur
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Janny verkuijl bloem -
  Ik wil graag met mijn zoon die ons al twee jaar verzorgd eerst met operatie van mijn man die in de eerste pandemie in ziekenhuis lag met autisme toen verder door de corona periode dan hebben wij beiden corona en nu mij met operatie heeft verzorgd. Hij verdiend een dagje uit en wij zijn nog nooit in de keukenhof geweest.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Jolanda Oosterhof -
  Ik zou graag met mijn dochter gaan. Ze zei dit toevallig van de week nog en ik was zo blij met deze opmerking want na anderhalf jaar van donkerzwart en depressie krabbelt ze weer op en dit zou een mooi cadeautje zijn
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Myriam hermes -
  Ik zou graag samen met mijn moeder en tantes gaan. Genieten van alle mooie bloemen en kleuren!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anouk Bloemers -
  Met mijn dochter Anne. Vorig jaar april is mijn man en haar vader overleden. Het is hoog tijd dat we samen weer nieuwe herinneringen maken
  Beantwoorden
 • Anoniem
  A.Stam-Lenten -
  Gezellig met mijn man Ik heb in september en januari een operatie aan mijn elleboog gehad en door complicaties heb ik problemen met mijn handfunctie en kan ik minder doen Dus moet mijn man mij meer helpen met dingen Dus ik gun hem dit leuke dagje uit
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Paula van Engen -
  Ik zou dit heel graag met mijn moeder willen gaan doen! Ze staat altijd vooronsgezin klaar,nooit is haar wat te veel, terwijl ze ook met haar eigen gezondheid tobt Haar motto klagen helpt niet Dus om ons eens een moeder dochter moment te gunnen doe ik graag mee !
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Nienke Eijs -
  Ik zou mijn liefste vriendin Lieke mee nemen naar de Keukenhof. Zij geeft mijn leven kleur, net zoals de bloemen het Keukenhof kleur geven. Ik ken haar nu 10 jaar en dit zou een perfect jubileumsuitje zijn!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Lianne -
  Ik zou heel graag gaan met mijn man en zoontje. Die is gek op nijntje en ik vind het geweldig om te fotograferen. Keukenhof staat al heel lang op mijn verlanglijstje en ieder jaar lukt het maar niet om te gaan. Dit zou ideaal zijn <3
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Margreet Bosscher -
  Ik zou graag met Henny Lubbers een dagje weg willen. Zij heeft haar man verloren in december. En een horror week gehad. Met Corona. Even lekker samen er oo uit.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Monique hofstede -
  Met mijn vriendin Anja we zijn allebei in april jarig drie dagen na elkaar dan is dit wel een heel leuk kado om ons samen te geven
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Suzanne Ros -
  Met mijn vriendin Natalie omdat we het altijd gezellig hebben samen, ze ook van bloemen houdt en een drukke tijd tegemoet gaat met een verhuizing en daardoor een dagje uit wel kan gebruiken
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Natasja de Koning -
  Ik wil graag met Astrid van Velzen een dagje naar de Keukenhof.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anja van der Schot - Roeling -
  Heel graag met mijn man Peter! We zijn sinds kort met vervroegd pensioen. Na een vele jaren hard werken tijd voor leuke dingen en voor elkaar! Een dagje Keukenhof is dan zo'n leuk uitje!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Andrea Cuperus -
  Ik zou dit voor mijn ouders willen winnen. Zij steunen mij zover ze kunnen bij mijn herstel van anorexia. Ondanks hun eigen fysieke ongemakken en hun zorgen en ombegrip jegens mijn ziekte. Ik zou hen hier heel blij mee maken, als echte tuin en bloemenliefhebbers!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Lyda van dam -
  Met Linda Oudshoorn we hebben beiden een geleidenhond in opleiding in huis van het KNGF Dit zou voor de pups ( en ons) een mooie socialisatie zijn
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Elly cats -
  Graag met mijn vriend....wij hebben moeilijke tijden achter de rug en willen nu wel eens genieten
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Linda Rokven -
  Ik zou heel graag net m'n campingvriendin lydia gaan. Ze is deze maand 40 geworden, zou een leuk cadeautje zijn!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Annet Uiterwijk -
  Hallo, Graag kom ik met mijn 80-jarige moeder, ik zie haar als 1 van mijn vriendinnen. Heeeel veel jaren geleden al een keer met haar geweest.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Carin van gasteren -
  Graag met mijn poolse schoondochter die is gek op de keukenhof. Ikzef ben jarig 3 april dus zou een gezellig dagje zijn samen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Sandra vos -
  Wat een toffe actie! Zelf ben ik nog nooit in de leuke hof geweest. Onze buren en dan vooral mijn buurvrouw is stapelgek op mooie planten en bloemen. Ze kan dan ook uren in de tuin genieten. Het zijn geweldige buren die altijd voor ons klaarstaan! Nooit is er iets te gek of teveel. Ik gun het haar daarom enorm!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Chantal Lambers -
  Ik wil heel graag met mijn vader van 83 jaar ernaar toe, hij is dan geen vriendin maar hij is dol op bloemen en kleur. Wat zou het leuk zijn als ik dit win, samen met hem op zijn leeftijd er nog naar toe.
  Beantwoorden
 • Anoniem
 • Anoniem
  Natascha -
  Gezellig met mijn mams zij is dol op bloemen. Elk jaar is zij druk in haar eigen tuin om er een plaatje van te maken. Ze zal echt genieten van dit uitje.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Betty K -
  Met mijn mama omdat onze vorige vakantie in duigen is gevallen...
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Dafne Smit -
  Mijn zusje is net gestart met een nieuwe baan, en volgt een fotocursus. Hoe leuk zou het zijn als ze een dagje naar de Keukenhof zou kunnen gaan voor een dagje ontspannen tussen alle mooie bloemen en om mooie foto's maken met alle tips van haar cursus.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Ilona Breukers -
  Ik zou dit graag met mijn moeder doen omdat we naar mate we ouder worden steeds meer in de rol van vriendinnen komen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Michelle -
  Ben bijna jarig in april en wil heel graag naar de keukenhof samen met mijn gezin en beste vriendin
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Joan van Wijnbergen -
  Ik zou graag met mijn moeder naar de Keukenhof willen. Afgelopen jaar kregen wij te horen dat mijn moeder darmkanker had, zij is hiervoor geopereerd en is enorm positief uit de operatie gekomen. Ik ben enorm trots op haar! Een dagje Keukenhof zouden we geweldig vinden. Zij wordt altijd enorm blij van de bloembollenveldrn. Zoals zij zegt... Dat tovert een lach op mijn gezicht
  Beantwoorden
 • Anoniem
  claudia wanders -
  Ik zou graag mijn beste vriendinnetje, en tevens collega, mee willen nemen naar dit leuke uitje. Beide houden we erg van fotograferen en hier kunnen we vast onze lol op! Ik zou haar dit graag als kado willen geven als bedankje dat zij 3 weken geleden mijn getuigen was op mijn bruiloft❤️
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Rianne Paalman -
  Met m'n vriendinnetje. Doordat ik n andere baan heb en er nogal wat corona maatregelen geweest zijn, wordt t eindelijk weer eens tijd voor n heerlijke dag samen erop uit
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Iganda -
  Met Leonora, omdat we beiden al langere tijd veel moeilijkheden trotseren, en ieder onze eigen spanningen doorstaan. Lijkt me heel fijn om samen even een dagje te kunnen genieten en ontspannen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Marijan -
  Ik zou graag met mijn vriendin Susan naar de keukenhof gaan. Zij en ik ook kunnen enorm genieten van de mooie bloemen/kleuren en nieuwe dingen. Het zou geweldig zijn om haar hier mee heen te nemen, omdat zij een moeilijke tijd heeft gehad met en over zichzelf.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Ilona Severins -
  Super leuk met Peggy Versluis. Helaas gebeurt samen sporten weinig meer de laatste tijd, samen wandelen en geweldig mooie foto's maken hier is een erg leuk alternatief!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Carolien calis -
  Ik weet 10000% zeker dat ik mijn moeder hier enorm mee verras. Omdat ze 't zo ontzettend zwaar heeft met de ziekte van mijn vader en 't dus echt verdient.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Ingrid Broelman -
  Ik wil graag mijn moeder meenemen naar een dagje Keukenhof. Ze wordt 30 maart 81 jaar. Dat is dan een heel leuk verjaardagscadeau.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Annie -
  Met mijn moeder,die woont in een verpleeghuis
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Peggy Versluis -
  Leuk, met ilona Severins! Even er tussenuit en wat ontspanning, dat kan ilona wel gebruiken!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Reina -
  Staat al heel lang op mijn lijstje om daar heen te gaan en het blijft er altijd bij. Mocht ik de kaartjes winnen dan moet ik er wel heen en heb ik geen excuus meer. Ik neem dan mijn vader mee.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Annemarie -
  Graag met mijn vriendin die naar haar 2e kindje een postnatale depressie kreeg. En nu na de geboorte van haar 3e kindje keihard werkt om alles te verwerken. Een dagje gezellig bijkletsen zonder kids zou enorm fijn zijn.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anne Vernooij -
  Oe wat tof!! Heel graag voor m'n lieve vriendin Patricia die gek is op planten en bloemen (o en eten hahaha) Mijn afgelopen half jaar was slecht met ziekzijn en alles en ze staat altijd voor mij en m'n paard Grover klaar! Die topper verdient het om in het zonnetje gezet te worden!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anite Teesselink -
  Samen net mijn 81 jarige moeder Gerrie Teesselink-Derking die elke week mijn tuin in orde maakt omdat ze dit zo graag doet en zijzelf alleen maar een balkon heeft. Als bedankje voor al haar inspanningen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Marita van Neer -
  Ik zou heel graag een dagje keukenhof willen winnen met mijn vriendin Carin. Ik ben gek op tulpen, mijn vazen staan er elk voorjaar vol mee. Prachtig om te zien hoe ze de vaas uitgroeien. Carin en ik vieren dit jaar ons vriendinnen jubileum: 40 jaar vriendinnen. Leuk om dat op de keukenhof te vieren 😀
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Hedie Langen-Rense -
  Met mijn lieve vriendin
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Simone Spierenburg -
  Ik zou heel graag met mijn zusje gaan. Op het ogenblik heeft zij een zorgelijke thuissituatie. Ik wil haar graag meenemen om even los te zijn van alles en lekker te kunnen genieten van deze mooie en kleurrijke wereldtuin.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Corrie Stijnen -
  Met mijn dochter Lisa (16). We zijn allebei gek op bloemen en op fotograferen. Het lijkt mij een mooie dag om dit samen te brengen, en om tijd samen door te brengen, want die tijd is schaars op dit moment ;)
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Ilse -
  Ik zou graag met mijn moeder naar de keukenhof gaan. Ze past altijd op onze kinderen dus ze verdient het zeker. Bovendien staat een bezoekje aan de keukenhof hoog op haar lijstje.
  Beantwoorden
 • cindyluc
  cindyluc -
  Samen met mijn beste vriendin, gezellig dagje uit in een super mooie omgeving. Inspiratie op doen voor onze eigen tuinen. Ze heeft het zo zwaar gehad het afgelopen jaar. Dit zou haar een mij echt opvrolijken. Groetjes Cindy
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Diny Gijsberts -
  Our time , mijn zoon en ik zijn maar met z'n tweetjes
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Fam Zoontjens -
  Met mijn vrouw. Vorig jaar werd ik 4 weken na de geboorte van onze jongste dochter geopereerd en werd zij helaas 1.5 week later erg ziek. Een heftige tijd brak aan met meerdere ziekenhuis opnames en pijn, een spoedoperatie en een heftige complicatie. In plaats van genieten met ons kersverse gezin, werd het overleven. Nu een jaar later wordt ze vandaag nog eenmaal geopereerd. Daarna hopelijk alleen nog maar genieten met onze meisjes! Daar helpt zo'n leuk uitstapje zeker bij!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Elly de Zwaan -
  Dat zou geweldig mooi zijn. Een lichtpuntje na donkere tijden Gezellig met mijn vriendin Flipje Vos
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Annie -
  Met mijn lieve dochter Iris, die altijd voor ons klaarstaat en zelf een nare tijd mee heeft gemaakt
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Undercover -
  Ik zou dit uitstapje graag willen maken met mijn collega en tevens vriendin Een vervanging voor iets wat we helaas niet kúnnen gaan doen onder
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Tammy Jardine -
  My mother is coming to visit me from South Africa, a trip that has been postponed since 2020. I am going to show her the beautiful country I have chosen to make my home and of course keukenhof is on our list of things to see. I am so excited to see my mom again 🤗
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Annet van Westerop -
  Graag zou ik nog een keer met mijn moeder naar de keukenhof willen. Zij wordt 88 jaar dit jaar, Heb een goede band met haar en ik denk dat zij het wel heel leuk zal vinden. Wilde al eerder heen, maar corona kwam er tussen, en ik kreeg vorig jaar een nieuwe knie.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Rdekreek -
  Wat zou het geweldig zijn om met mijn schoondochter uit Indonesië haar de kleurenpracht van alle bloemen te tonen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Cora Reek -
  Voor mijn bloemrijke lieve zus omdat het haar toekomt.Zij staat altijd voor mij klaar in droevige tijden en hele mooie.Op een hopenlijk mooie en onvergetelijke dag in de Keukenhof.Dat is echt genieten
  Beantwoorden
 • Anoniem
  jan snijders -
  de keukenhof is zo inspirerend en geweldige rustplek door al die mooie kleuren en geuren. Een dag heerlijk genieten dat zou ik graag samen met mijn dochter willen doen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Imke -
  Ik zou graag samen met mijn beste vriendinnetje eens naar keukenhof gaan. We geven elkaar regelmatig mooie bloemen, gewoon om te zeggen hoeveel we om elkaar geven.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Hilda -
  Zou het super vinden om met mijn zus en schoonzus(betaal ik,).te gaan.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Ellen De Winter -
  Ik zou heel graag same met mijn mama een dagje keukenhof winnen. We zouden dit graag combineren met een moeder-dochtercitytrip naar Amsterdam. Dit zou een mooie afsluiter of start van onze reis zijn want we zij beiden zot van bloemen en planten 🌼🍀
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Sandra Diever -
  Ik wil heel graag met mijn man want dat is mijn beste vriendin , we zijn echte soulmates en kunnen echt overal over praten , ik kan me geen betere vriendin wensen 🤣wij willen heel graag een dagjes eruit genieten van alle kleuren na die grijze winter
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Marcella Leuven-Meijer -
  Leuk voor mijn dochter en man. Zij zouden hier heel graag heen gaan.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Salome de Vries -
  Ik ga heel graag met mijn zus. Die schandalig genoeg nog nooit in het keukenhof geweest is. En wel heel graag een keer wil. Het is een prachtige tuin. En elk moment anders. Zelf wil ik graag heen om inspiratie op te doen voor onze camping.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Lyloe van den Diepstraten -
  Ik zou graag mijn moeder meenemen naar een dagje keukenhof en een lekkere lunch. Dit jaar gaat ze trouwen, dus dit lijkt me een leuke verrassing!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Ingrid -
  Met mijn ouders, omdat zij er nog nooit zijn geweest!
  Beantwoorden
 • Anoniem
 • Anoniem
  Anouk Bloemers -
  Gezellig met mijn dochter Anne. Nu haar vader is gestorven (mijn man) moeten we samen nieuwe herinneringen gaan maken.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Jeanne Moon -
  🙏🙏🙏🙏
  Beantwoorden