keukenhof

Win 10x een dagje Keukenhof + lunch met een vriendin

Wandelen, bijkletsen met een vriendin en in de buitenlucht genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bloemen. Met welke vriendin ga jij genieten van een dagje Keukenhof met overheerlijke lunch?

Keukenhof: genieten van een kleurrijk voorjaar

♦ Miljoenen bloeiende tulpen en andere bloemen: het monumentale wandelpark Keukenhof is 32 hectare groot en heeft 15 kilometer wandelpad dat je langs prachtige waterpartijen, fonteinen en sculpturen leidt. De wereldberoemde tulpen staan centraal; je vindt er meer dan 800 soorten in allerlei kleuren en vormen.
♦ Voor kinderen is er de Nijntje-speeltuin, ze kunnen lopen over het water op de stapstenen of volgen een leuke speurtocht.
♦ Vanuit het park kijk je over de uitgestrekte velden van de kleurrijke Bollenstreek, met tulpen, narcissen en geurende hyacinten. In Keukenhof beleef je het fleurigste dagje uit. Een dag vol herinneringen! Keukenhof is in 2022 geopend van 24 maart t/m 15 mei. Meer info: Keukenhof.nl

Zo doe je mee

Laat ons vóór 4 april 2022 weten met wie jij graag een dagje Keukenhof wilt winnen. Dat doe je door onderstaand formulier in te vullen. De winnaars krijgen uiterlijk 8 april bericht.

Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de selectie van de winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.