keukenhof

Win 3x een dagje Keukenhof met 4 personen

Wandelen, bijkletsen met een vriendin en in de buitenlucht genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen en daarna een heerlijk tochtje met een fluisterboot tussen de bloemenvelden door.

Keukenhof

In Keukenhof geniet je van miljoenen bloeiende tulpen en andere bloemen. Het monumentale wandelpark is 32 hectare groot en heeft 15 kilometer wandelpad dat je langs prachtige waterpartijen, fonteinen en sculpturen brengt. De wereldberoemde tulpen staan centraal; je vindt er meer dan 800 soorten in alle kleuren en vormen. Jong en oud beleven er een heerlijk dagje uit in de buitenlucht. Voor kinderen is er de Nijntje-speeltuin, ze kunnen lopen over het water op de stapstenen of volgen een leuke speurtocht. Keukenhof ligt in het hart van de kleurrijke Bollenstreek. Vanuit het park kijk je over de uitgestrekte kleurige velden met tulpen, narcissen en geurende hyacinten. In Keukenhof beleef je het fleurigste dagje uit. Een dag vol herinneringen!

Keukenhof is in 2023 vanaf donderdag 23 maart tot en met zondag 14 mei geopend van 8.00 tot 19.30 uur.

Zoe doe je mee

Wij geven 3x een arrangement voor 4 personen t.w.v. € 140,- mét toegang en toer met fluisterboot weg. Om kans te maken, vul je onderstaand formulier vóór 9 april 2023 in. Laat hierin weten met wie jij graag een dagje Keukenhof wil winnen. De winnaars krijgen uiterlijk 13 april bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.