camper kamperen

Win een giftcard van 449 euro van Goboony en ga een paar dagen met een camper weg

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om een paar dagen met een camper weg te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Je kunt nu namelijk een giftcard van Goboony winnen ter waarde van 449 euro.

Goboony

Goboony.nl is het grootste deelplatform van Nederland waarop camperbezitters hun camper verhuren. Afgelopen jaar is het aanbod zelfs verdubbeld. Het leuke is de persoonlijke touch: je haalt de camper niet op bij een bedrijf, maar bij de eigenaar. Die is zelf natuurlijk heel enthousiast over kamperen en kan je goede tips geven. Boeken gaat eenvoudig: je zoekt op de site een camper die je aanspreekt en dient een verzoek in bij de eigenaar. Als hij je accepteert (er is de mogelijkheid om je enthousiasme via een persoonlijke boodschap te delen) krijg je een betalingsverzoek en is de camper gereserveerd voor de door jouw aangegeven periode. Groot voordeel van een camper is dat je flexibel bent. Je kunt je bestemming last minute nog wijzigen, als de corona-situatie bijvoorbeeld verandert of als het ergens anders zonniger is.

Camper winnen

Wil jij kans maken op een paar dagen weg met de camper? Vul dan onderstaand formulier in en vertel ons waarom jij deze campertrip verdient. Aanmelden kan tot 30 juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  annemarie snijders
  Altijd al met een camper weggewild Dit zou de ideale kans zijn om het uit te proberen Doe heel graag mee
  Beantwoorden
 • Anoniem
  gea veurink
  gezellig met de familie er even tussen uit gaan
  Beantwoorden
 • Anoniem
  JCM Gietelink
  Het is een droom een paar daagjes met de camper weg. Gewoon kijken of het wat is. We zijn nog nooit met een camper weggeweest. Dit zou de perfecte kans zijn om te kijken of het wat voor ons is.
  Beantwoorden
 • arthur
  arthur
  Wat zou dat bijzonder zijn! Te mooi en te fijn gewoon! Voor een bijzondere trouwdag-voor een leven met mooie en ook verdrietige momenten -voor een romantisch samenzijn -voor alles wat we samen al meegemaakt hebben en voor een blik op de toekomst en wat er nog kan komen! Voor een droomreisje met een camper waar we echt al zolang van dromen! Dromen mogen en kunnen we in ieder geval!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Jacqueline Pallett
  Yesss, op vakantie met een camper staat nog steeds op mijn wensenlijstje!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  gea veurink
  gaaf om er eens op uit te kunnen met een camper even op andere gedachten komen zorgen vergeten
  Beantwoorden
 • Lot79
  Lot79
  Met een sleurhut op vakantie.. Nee dat ziet mijn man niet zitten... Met een camper... krijg ik hem vast wel zover!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  fam verhoef
  vrienden van ons hebben al jaren een camper inmiddels de 2e zij vertellen ons al jaren dat vakantie met de camper geweldig is dus wij stel van 67/70 jaar willen dat weleens een weekend uit proberen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  fam verhoef
  vrienden van ons hebben al jaren een camper de 2e inmiddels en vertellen iedere keer hoe geweldig vakantie vieren is met de camper dusnu is dekans om een weekend dit uit te proberen wij zijn een echtpaar van 67/70 jaar
  Beantwoorden
 • EvelienBarmentloo
  Dol graag zou ik winnen. Dit staat hoog op mijn verlanglijstje. De caravan inruilen voor een camper. Mooie gelegenheid om te proef draaien.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anita Bravenboer
  Zou een droom zijn om met een camper weg te gaan. Wel een toekomstdroom die we hebben, dus wie weet alvast een voorproefje. Zou ook wel heel relaxed zijn even ontspannen na deze jaren.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Lynn de Groot
  Ik zou het verdienen. Omdat mijn vader en ik graag een keer een camper willen opknappen. En er mee gaan reizen. Dat is echt onze droom! Hiermee kunnen wij dan alvast oefenen. Groetjes Lynn ( 11 jaar )
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen