Vriendin Jubileum 728x400 Winacties

Vriendin 25 jaar: win 25x een BK braadpan t.w.v. € 99,-

Een krachtpatser in de keuken en hij staat nog mooi ook! In de BK Bourgogne serie zie je de ervaring, traditie en het vakmanschap terug.

BK Bourbogne braadserie

De prachtige BK Bourgogne braadserie is een echte krachtpatser in de keuken en verkrijgbaar in diverse eigentijdse kleuren. In deze pan bereid je praktisch elk gerecht. Van heerlijk zacht stoofvlees en rollades, tot risotto, stamppot, kaasfondue of soep. Ook is de braadpan ideaal voor het bakken van knapperig brood. Gietijzer is oersterk en kan tegen hoge temperaturen. Het houdt de warmte lang vast, zodat smaken goed intrekken. De druipringen zorgen er daarbij voor dat je gerecht heerlijk mals blijft.
Voor welk gerecht ga jij? Kies de pan in een kleur naar keuze die past bij jouw keukeninrichting!

Zo doe je mee

Vul onderstaand formulier vóór 2 oktober 2022 in met je gegevens. De winnaars krijgen uiterlijk 10 oktober persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.

En dat is nog niet alles: alle Vriendin-lezeressen krijgen 25% korting op de gehele Bourgogne-serie bij hun bestelling op BK.nl met de code vriendin25. De actie is geldig van 12 september t/m 23 oktober 2022.