Winactie Bristol

Win een make-over en outfit van Bristol t.w.v. €150,-

Op de Dag van de Alleenstaande Ouder staan we stil bij de ouders die in hun uppie alle (zorg)taken op zich nemen. Er is vaak maar minder tijd voor me-time. Ken jij een alleenstaande moeder die weleens in het zonnetje mag worden gezet? Geef haar dan nu op! Dan maken jullie allebei kans op een mooi gestylde outfit van Bristol.

De beste versie van jezelf

Elise Vanaudenhove, CEO Bristol: “De Dag van de Alleenstaande Ouder ligt me nauw aan het hart omdat ik vroeger zelf heb ervaren hoe uitdagend het kan zijn om in mijn eentje voor mijn kinderen te zorgen in combinatie met het huishouden en mijn werk. Onze klanten zijn echte mensen met echte uitdagingen die net als iedereen verdienen de beste versie van zichzelf te kunnen zijn. Wij willen er zijn voor alle gezinnen in welke vorm dan ook en wij geloven dat je vanuit elke gezinsvorm je kinderen de kansen kunt bieden die ze nodig hebben om tot mooie mensen uit te groeien.”

Zo doe je mee

Nomineer jouw vriendin, moeder, zus of buurvrouw die als alleenstaande moeder alle ballen hooghoudt! Laat ons vóór 2 april 2023 in maximaal 500 woorden weten waarom zij een complete styling make-over van Bristol verdient via Vriendin.nl/alleenstaandeouder. Vermeld ook het e-mailadres, telefoonnummer en adres van jezelf én degene die je wilt verrassen. Wij maken uiterlijk 7 april de winnaars bekend. De shopavond is op 18 april bij de nieuwe locatie van Bristol in Zaandam.

Winactie Bristol

Voorwaarden: winnaars krijgen persoonlijk bericht. De redactie kiest samen met Bristol de winnaars. Over de selectie van de winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.