Vriendschap in de buurt

serena1985
20-09-2020 - serena1985

Als iemand me 10 jaar geleden had verteld dat ik ooit een oproep voor vriendschap zou doen, had ik het nooit geloofd. Handen vol met vrienden gehad en me nooit verveeld. Echter na het ouder worden (Ben 34) kom je er achter wie je echte vrienden zijn en dat zijn er nu nog maar een paar. Wel hele goede overigens, maar ook wat verder weg van mijn woonplaats. Dat mis ik toch wel, even savonds spontaan op de koffie of doordeweeks gewoon wat ondernemen zonder dat je al een uur in je auto zit. Of doordeweek wat leuks ondernemen met de kids, dus moeders zijn altijd gezellig.

Wie ben ik?
Getrouwd met een vrouw met een zoontje van 2.5 die echt alles voor me is. Passies muziek maken (zit in een band) en buurten over van alles nog wat. Struinen door winkeltjes of wandelen vind ik ook heerlijk. Daarnaast lees ik graag boeken. Op zijn tijd (als we ooit eens die Covid 19 de op indrukken) eens borrelen en dansen! Het is natuurlijk kei leuk als je zelf ook een kindje hebt, maar geen pre.

Ben jij degene die ik zoek? Ik heb geen sociale media maar appen is altijd een optie om elkaar wat beter te leren kennen.

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.