Vriendschap gezocht

JenniferJoy
20-04-2017 - JenniferJoy

Laats was ik op een familiediner en daar aan tafel besprak ik met mijn broers vriendin Netflix, het is onze beste vriend, hij gaat aan en uit wanneer ik wil en staat altijd voor me klaar. Je kan hem harder en zachter zetten en ik kan zijn emotie kiezen humoristisch, dramatisch of romantisch. De ideale vriend! De jongens achter ons moesten lachen en mijn vader komt aan tafel: “Bespreken jullie nu een dildo!?”

Ik ben Jennifer, 30 jaar en woon sinds 2006 in omgeving Vlissingen lekker dicht bij het strand met mijn pasgetrouwde man en onze hond, kat en poes. Ik doe vrijwilligerswerk, ben graag creatief bezig, binge watch allerlei series en ben avontuurlijk en reislustig!
Mijn grote passie zijn mijn bordspellen, ik heb een te gekke collectie van 180 spellen.

Mijn leven is vrij compleet, toch ben ik door chronische ziekte de meeste mensen om me heen kwijtgeraakt. Wat vooral hun verlies is, want ik ben een ontzettend leuke en enthousiaste meid en ondanks mijn beperkingen ben ik niet van plan achter de geraniums te zitten maar van mijn leven te genieten! Chronisch ziekte vraagt om chronische positiviteit! Ik doe wat ik kan met de benodigde aanpassingen en probeer daar zoveel als mogelijk van te genieten.

Spreekt het bovenstaande aan stuur me dan een berichtje! Ik zou het leuk vinden om via deze weg gezellige nieuwe mensen te ontmoeten en eventueel een vriendschap op te bouwen.

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.