Vriendinnen gezocht

Manny11
27-08-2020 - Manny11

Hey,
Ik ben Manny, ben 46 j. en ik ben single. Het lijkt me erg leuk om weer een vriendin(nen) te hebben.
Door de destijds zware opvoeding van mijn zoon, 21 j. (inmiddels is hij uit huis). En doordat ik een paar jaar geleden erg ziek werd. Kwam het er niet van om vriendschappen aan te gaan. Nu gelukkig wel!
Ik houd van gezellig kletsen, uit eten gaan, borrelen, wat drinken in de stad, dagjes weg, thee leuten, shoppen, beetje creatief bezig zijn enz.
Ben je ook single zonder kids, en/of kids hebt die oud genoeg zijn om zonder oppas thuis kunnen blijven, en lijkt het je leuk om een x wat af te spreken voor een evt. leuke vriendschap, dan hoor ik dat graag! Ik woon in Zwolle, dus als je een beetje in de buurt woont, dan zou dat fijn zijnūüėä. Woon je verder weg (max. 1 a 1,5 uur rijden met de auto), maar spreekt je dit alles aan en heb je een auto. Dan hoor ik ook graag van je! Dan kunnen we ws iets minder vaak afspreken, maar dat hoeft een goede vriendschap niet in de weg te staan.
Ik vind het ook belangrijk om een luisterend oor te bieden en te krijgen. Dat je elkaar kunt steunen en voor elkaar klaarstaat. Dus wil je alleen jouw verhaal kwijt en wil je dat een ander voor jou klaarstaat, en naar je luistert. Maar kun je dit alles niet geven. Dan graag niet reageren. Vind het erg belangrijk dat dit van beide kanten komt!

Groetjes,

Manny

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.