Vriendin(en) gezocht

BrittaBritta
21-06-2023 - BrittaBritta

Hallo,

Wat leuk dat je mijn oproepje leest. Ik ben Britta 29 jaar en woon sinds ongeveer een jaar in Roermond. Moet er mijn weg nog een beetje vinden.
Ik zou graag een of meerdere vriendinnen willen hebben om leuke dingen mee te doen. Zoals evenementen die niet al te duur zijn. Maar ook mensen met een open-mind en diepgaand zijn. Een goed gesprek kunnen voeren maar ook veel met elkaar kunnen lachen. Elkaar de ruimte geven en elkaar een luisterend oor bieden, elkaar willen begrijpen en elkaars mening respecteren, vanalles met elkaar kunnen delen, vertrouwen en veilig voelen, vind ik heel belangrijk.

Ik ben geïnteresseerd in spiritualiteit, creativiteit, en steeds iets nieuws proberen. Lees vaak boeken, en hou van verschillende films (het liefst waargebeurd, fantasie, of met een bepaalde soort humor erin. Kijk ook graag documentaires of programma’s over interessante onderwerpen.
Wandel graag door het bos. En wil nog veel spirituele dingen uitproberen. Ik hou ook van, psychologie, filosofie, schrijven, humor, Netflix, Cinemember, Disney+, podcast’s, en heel veel andere dingen.

Ik ben jeugdig en heel creatief van geest. Een beelddenker. En doe ook iets met het innerlijke kind. Ben rustig en introvert, maar heb ook een extraverte kant en wanneer ik mij op mijn gemak voel bij iemand en het klikt, dan kom ik los en is het heel gezellig. Ik ben geen standaard persoon en hou daar ook niet van. Vind het leuk wanneer iemand helemaal puur is zoals die is.

Ik hoor graag van je als geïnteresseerd bent geraakt.

Liefs Britta

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.