Vriendin gezocht!!

04-03-2022 - Kayleigh De Wilde

Heyyy! Ik ben Kayleigh, ik ben momenteel 19 jaar oud, woonachtig in Helmond en ik volg de opleiding sociaal werker (in Eindhoven), ik ga volgend jaar doorstuderen in Den Bosch, dus hoop daar uiteraard ook nieuwe vriendinnen te maken! Maar nu gaat het gewoon even wat moeilijker voor mij, wegens Corona en vriendschappen die ik helaas moest beëindigen, omdat ze niet goed voor mij waren. Ik mis het ook een beetje om met vriendinnen af te spreken en ik zit hierdoor best vaak binnen.

Wat is voornamelijk in een vriendschap zoek zijn:
Vrienden waarop ik kan bouwen en die ik gewoon kan vertrouwen. Ik vind het ook fijn om goede gesprekken te hebben met mijn vriendinnen. Ook vind ik het leuk om dingen te ondernemen (zoals een museum bezoeken, opstap gaan en een terrasje pakken, ik sta wel overal voor open!) en natuurlijk is het leuk om gewoon een vriendschappelijk bezoekje aan elkaar te brengen!

Mijn hobby’s zijn sporten (wielrennen, hardlopen en fitness), lezen, ik heb onlangs een gitaar gekocht (dus ik ga ook onder gitaarles), tekenen, puzzelen, koken en hiken.

Ik zou mezelf omschrijven als een goede luisteraar, ik ben open, avontuurlijk en enthousiast!

Schroom niet om een berichtje achter te laten 🙂 of om mij een berichtje te sturen op 06-82296659.

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.