Vriendin gezocht

Tugba
25-01-2021 - Tugba

Hoi allemaal!

Ik ben Tuğba, 26 jaar, geboren en getogen in België en van Turkse afkomst. Ik ben onlangs naar Nederland verhuisd en woon momenteel in Veenendaal, maar van plan te verhuizen naar Doetinchem. Ik woon samen met mijn vriend en 2 lieve katten. Ik ben maatschappelijk werker van beroep, maar ben momenteel bezig om mijn vriend te helpen met het overnemen van een zaak.

Mijn interesses zijn o.a. gamen (PC, X-box, VR), tattoos, attractieparken, reizen, kleurboeken voor volwassenen (don’t judge), Harry Potter, LOTR, boeken, fantasy series, anime, films en zoveel meer.

Ik ben spontaan, direct, eerlijk en betrouwbaar. Ik zeg dingen hoe ze zijn, zonder rond de pot te draaien. Dit doe ik omdat ik veel goede vriendschappen heb verloren omdat ze nooit eerlijk durfden zijn als er iets mis was. Ik kan zeer goed tegen kritiek, dus ik ga niet dramatisch doen om kleine dingen. Ik ben gewoon op zoek naar iemand waar ik soms wat gek mee kan doen en wie ook wat meer introvert is zoals mij. Extravert is ook leuk, maar ik ga niet graag feesten en dergelijke. Alhoewel een goede rock muziek festival me wel zou liggen.

Ik ben overigens niet religieus of iets dergelijks. Ik ben vrij open minded over alles in de wereld, dus het maakt mij niet uit wat jouw geloofsovertuigingen of filosofieën zijn, zolang we elkaar kunnen respecteren.

Hopelijk tot gauw!

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.