Speeddate Rotterdam 12 april 2014.

Speeddate for Friendship
24-02-2014 - Speeddate for Friendship

Dames en Dames!

Lang verwacht en toch gekomen! Na het daverende (dat kan ik toch wel zeggen) succes van de eerste editie, is besloten om aan de aanhoudende vraag op een vervolg, gehoor te geven. Op zaterdag 12 april om 13:00 uur in Café Stalles in Rotterdam zal de 2e editie van Speeddate for Friendship plaatsvinden!

Een middag waarbij wij voor iedereen die dit wil, de mogelijkheid bieden om met andere meiden in contact te komen. Dit omdat is gebleken dat door een drukke levensstijl, een verhuizing, het breken van een relatie, of wat voor reden dan ook dit toch niet zo vanzelf blijkt te gaan als velen misschien denken.
Doormiddel van een Speeddate van 4 minuten en een interactief spel, proberen wij voor iedereen de gelegenheid te creeëren een geode indruk van elkaar te krijgen, om zo te bepalen met welke meiden je een klik hebt en waar een eventuele echte vriendschap uit zou kunnen ontstaan!. Wij geven je in ieder geval graag een duwtje in de goede richting

Deze Speeddate for Friendship is voor nu met name bedoeld voor meiden in en rondom Rotterdam in de leeftijd van ongeveer 25 t/m 30 jaar. ( Dit kan in de toekomst ook op andere doelgroepen gericht worden)

Na aanmelding op ons email adres speeddateforfriendship@gmail.com ontvang je een officiële uitgenodiging en ontvang je alle informatie nog even op een rij. Door de eerdere ervaring hebben we een aantal punten kunnen verbeteren en zal de aanmeldings-procedure net iets anders/uitgebreider zijn om daar later meer profijt van te hebben en zo gemakkelijker met een ‘potentiële’ vriendin in contact te komen.

Binnenkort zullen wij onze facebook pagina ook officieel lanceren zodat we jullie nog beter kunnen informeren en jullie dit ook gemakkelijk met jullie netwerk kunnen delen. Ook worden hier ervaringen gedeeld van vorige deelnemers, zodat jullie zelf kunnen zien dat het echt de moeite waard is Hierover zal ik jullie middels het forum op de hoogte houden!
Uiteraard zullen de aanmeldingen discreet worden behandeld, want we begrijpen dat het voor sommige meiden nog best een spannende beslissing kan zijn 😉

Bij de eerste editie stroomde de aanmeldingen snel binnen! Wij raden je dan ook aan niet te lang te wachten met aanmelden!

We zien je heel graag de 12e in Café Stalles!

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen