Samen lachen, samen huilen

Anoniem
05-05-2022 - DemiDemi

Wat leuk dat je op mijn berichtje hebt geklikt! Ik moet zeggen, het was een stap om deze oproep te plaatsen maar hee, wie weet ontstaat er een mooie vriendschap.
Ik zal mezelf eerst even voorstellen; Ik ben Demi en woon in Montfoort (een dorpje dichtbij Woerden/Utrecht. Ik ben 25 jaar en volg momenteel een master. Ik zou mezelf omschrijven als een extravert, enthousiast en spontaan persoon die betrokken is en het beste met iedereen voor heeft. Ik ben altijd in voor een drankje, een dansje, maar ik kan mij ook verheugen op een heerlijke avond met hapjes op de bank een film kijken of een boek lezen (hier moet ik mij soms wel toe zetten, haha ;)).
Ik ben op zoek naar een vriendin die in is voor een vriendschap met een lach en een traan. Een vriendin waar je echt op kunt bouwen, want dat wil ik diegene ook graag geven. Ook is humor voor mij heel belangrijk en dit mag best een beetje grof zijn. Dit is vaak ook de reden waarom ik meer jongens dan meisjes vrienden heb. Ik sta open voor iedereen; je hoeft echt niet studerende te zijn, maar mag ook al meer een huisje/boompje/beestje leven hebben.

Spreekt jou mijn verhaaltje aan en zie je wel een kansje? Ik zou het leuk vinden als je hierop reageert!

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.