Nieuwe woonplaats, leuke nieuwe contacten gezocht!

Anoniem
10-03-2019 - reneetjeb@hotmail.com

Dag dames,

Alweer een paar jaar geleden verhuisde ik van het noorden naar Brabant. Met je vriendinnen aan de andere kant van het land is even op de koffie er helaas niet meer bij. Tijd om hier in te burgeren en dus plaatste ik eerder deze oproep. Helaas gebeurde er toen vanalles en vond ik even niet de tijd en energie om de leuke en lieve berichtjes die ik kreeg echt goed te beantwoorden. Maar ik ben er weer en ik hoor graag van je als je me wil helpen met inburgeren of samen op ontdekkingstocht wilt gaan.

Wie ben ik? Mens, moeder en vrouw. Een denker, slim maar te bescheiden (zeggen ze).ūüėČAls ik niet zorg of werk, geniet ik graag van de mooie, kleine dingen in het leven. (Hard)lopend of fietsend door de natuur, of zittend op een gezellig terrasje. Kijkend naar een mooie film of voorstelling. Of gewoon een goed gesprek of boek, of een lekker hapje en/of drankje. Open en eerlijk, maar subtiel en met een brede blik. Vol humor als het kan, serieus als dat beter voelt of past. Altijd op zoek naar mooie momentjes, soms naar spontane acties of een lieve, originele blijk van waardering.

Wie ben jij? Jezelf vooral! Je weet wie je bent of zoekt nog wat. Je vindt (deels) leuk wat ik leuk vind, of kunt daar in ieder geval mee leven. Misschien laat je me juist wel nieuwe hobby’s of mooie plekjes zien. Je bent zeker geen nachtdier, want dan zouden we elkaar maar mislopen. Betrouwbaar ben je dan weer wel. En je hoeft echt geen moeder te zijn om te begrijpen dat het met kinderen anders plannen is.

Lijkt het je gezellig om te mailen en misschien op termijn af te spreken, dan ‘hoor’ ik graag van je! Tot snel dan!

Groetjes,
R.

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.