Leuke vriendschap

Patrish
27-01-2021 - Patrish

Hoi !

Ik ben alleenstaande moeder van 33 jaar uit en net als jullie ben ik op zoek naar leuke vriendschap. Tenminste dat neem ik aan anders zouden jullie hier niet kijken.
Ik heb paar leuke vriendinnen, geweldige dochter van 6 jaar oud. Maar op veel momenten mis ik toch gezelligheid en contact.
Wat ik vooral zoek in vriendschap is gezelligheid. Gewoon met elkaar over van alles kunnen praten, serieus, onzin, en nooit uitgepraat raken. Plek waar je allebei volledig jezelf kunt zijn en geaccepteerd word zoals je bent. Samen lachen en als nodig is samen huilen.
Ik vind gezellig om gewoon koffie te drinken. Maar vind ook leuk om uitstapjes te maken, klein, groot, met of zonder kids. Of stuk te gaan wandelen, wij hebben een erg leuke hond.
Zelf hou ik ook van lezen, of van goede film of serie kijken. Ik ben redelijk creatief, alleen moet ik het iets vaker doen. Ik ga graag zwemmen.

Ik weet niet goed wat ik hier nog meer moet zeggen. Ben nooit goed geweest in dit soort advertenties. Heb altijd genoeg te vertellen, maar zo’n advertentie is toch iets anders.

Stuur anders berichtje terug als het je aanspreekt.

Reacties op oproep

Deze gebruiker bestaat niet (meer). Je kunt niet meer reageren.