Jooehoeee ook zo op zoek?!!

Djisa
25-09-2019 - Djisa

Hallo…

Tijd voor actie….na jaren een (kleine) vaste vrienden groep te hebben staat alles op z’n kop met het uit elkaar gaan van een stel en nog tal van veranderingen en is het daarom tijd om aan mezelf te denken.

Ooit een super hechte vriendinnengroep gehad wat volledig is verwatert na het krijgen van kids en verhuizen is het nu tijd voor actie!

Wie ben ik, vrouw, 39 (oeh bijn 40) jaar, getrouwd, 2 kids van 5 en 8, houdt van leuke dingen ondernemen lekker eten wandelen en zoekt echt een maatje om lekker te kletsen over alles…waar ik m’n ei kwijt kan…even wat meer mensen om me heen….het komt tenslotte niet aanwaaien dus vandaar deze oproep. Ik zal wel alvast toegeven, ik ben geen beller maar hecht veel waarde in vriendschappen dat als je er elkaar een tijd niet ziet hoeft dat niet uit te maken….helaas is in het verleden veel hierop verloren gegaan….

Dus wie zit, net als ik met gedachtes dit kan toch anders? En staat open om gezellig af te spreken en nieuwe vriendschappen te sluiten, mail me dan en wie weet is dit het nieuwe begin!!

Groetjes Djisa ( is nickname overigens)

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.