Jemig, ik loop nu al vast

Anoniem
20-01-2021 - Peggel

Hallo lieve vrouwen, ik ben in september in het mooie Friesland komen wonen en ik zou het heel erg leuk vinden om hier in de buurt een paar vriendinnen te vinden. Nog leuker is het als we een aantal interesses gemeen hebben. Ik hou van spiritualiteit buiten georganiseerde religie om. Zelf ben ik een beginnend medium en communiceer ik met dieren, ik maak ook kunst, geef workshops etc.
Ik ben een vrolijk mens, hou ervan om te lachen. Alcohol is niet echt mijn ding maar 1 glaasje wijn op zijn tijd is best lekker. Roken doe ik niet, ik vind de geur van cigaretten en sigaren heel vies. Ik ben bewust vrijgezel en hou van het leven, de zee, bossen, bergen, mooi weer, lekker op een terrasje zitten, etc. Ik ben hooggevoelig en kan niet tegen drukte en veel mensen op 1 plek, concerten e.d. ga ik dus niet heen. Wel hou ik van leuke theatervoorstellingen en met oordoppen in lukt dat prima 😉.
Ik zoek een leuke vriendin (of meerdere vriendinnen) om samen leuke dingen te doen. Ik ben op papier een 63 jarige leeuwin, dat wil nog niet helemaal tot mijn hoofd doordringen. Ik voel me nergens te goed voor maar laat me niet gebruiken. Wie durft? 😀
P.S. ik zit niet op ‘social’media dus het sturen van links heeft geen zin; ik kan ze niet bekijken

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen