Vriendin/maatje gezocht

Clementine97
12-11-2022 - Clementine97

Hallo, Ik ben Clementine en ik ben 26 jaar oud.
Ik werk als pedagogisch medewerker in de kinderopvang op een babygroep met kinderen van 0 tot 2 jaar.
Ik ben net met mijn vriend in Middenmeer gaan wonen. Ik ben net zoals de meeste op deze site ook opzoek naar gewoon nieuwe contacten, naar hopelijk een leuke vriendin waarmee je kan praten en kunt afspreken.
nu ik al een tijdje klaar ben met mijn studie en doordat ik naar een andere provincie ben gegaan zijn mijn vriendschappen die ik had eigenlijk al vrij snel verwaterd, we zijn allemaal een andere kant op gegaan en doordat ik ook nog een een flink eind uit de buurt ben gaan wonen is het contact een beetje weggevallen.

ik zou graag een leuk iemand willen vinden om mee te kunnen praten, theetje te kunnen doen, enz. Ik ben zelf nogal een huismus en ben niet zo een uitgaanstype. ik vind bordspelletjes erg leuk, en game regelmatig. verder vind ik een middagje film of serie kijken ook erg leuk. en ik ben langzaamaan keyboard aan het leren spelen.
We hebben 2 katten hier en ik ben zelf dan ook echt een dierenvriend.

Momenteel merk ik gewoon al een tijdje in mijn leven dat ik me een beetje alleen begin te voelen. ik heb natuurlijk mijn vriend en mijn familie, maar dat is toch anders dan gewoon een vriendin om lekker mee te ouwehoeren. en dat mis ik op dit moment wel echt heel erg, hierom hoop ik zo ook een beetje iemand tegen te komen.
Ik zou graag ook zelf wat vaker te deur uit willen en iets willen ondernemen, gewoon een terrasje pakken, gezellig ergens eten of naar de bios. maar ik ben niet het type die snel alleen zonder rede of doel de deur uit gaat.

mocht het je leuk lijken om eventueel een keer een kopje koffie/thee te doen en elkaar te leren kennen? reageer dan gerust! ik ben erg benieuwd naar wie ik hier allemaal zou kunnen tegenkomen en hoop dat we uiteindelijk misschien wel er een mooie vriendschap aan kunnen overhouden. in elk geval hoop ik zo meer kennissen op te kunnen doen.

Groetjes, Clementine

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.