Canva1 2023 12 12t124318.367

Win 2x een weekendje weg voor 2 personen in Brussel

Met wie ga jij shoppen en slapen in Brussel? Doe mee en wie weet heb jij een gezellig weekend in het prachtige hotel nhow Brussels Bloom!

We geven 2x een weekendje weg voor 2 personen t.w.v. € 250,-.

Brussel

nhow Brussels Bloom geeft een verblijf van 2 nachten weg voor 2 personen. In de hoofdstad van België vind je eeuwenoude wijken, veel moderne architectuur en leuke winkelstraten. Het hotel is gelegen in de levendige wijk Botanique en wordt omgeven door parken, concertzalen en kunstgalerijen. De kamers zijn strak en minimalistisch ingericht als een blanco canvas. De eenvoud van de kamers contrasteert met de entree die juist rijk is met een explosie van kleuren, alsof er een artiest aan het werk is. Elke verdieping van het hotel is gewijd aan een andere kunstenaar met zijn eigen unieke stijl. In de bar geniet je van de allerbeste cocktails en het lekkerste streetfood van de stad.

Zo doe je mee

Vul onderstaand formulier vóór 20 december 2023 in met je gegevens. Als je gewonnen hebt, krijg je persoonlijk bericht. Let op: aanmelding voor de nieuwsbrief is verplicht.

Voorwaarden: het verblijf is op basis van beschikbaarheid. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de selectie van de winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.