Schilderen

Zo kan iedereen ontspannen door schilderen

Creatief bezig zijn, is ontspannend en rustgevend en dus heel geschikt tegen het gestreste leven van alle dag. Maar niet in iedereen schuilt van nature een Rembrand, hoor ik je denken. Toch is niets minder waar.

Want met de schilderen op nummer techniek, kan iedereen geweldige schilderijen maken. En zelfs een echte Rembrand als je dat wil.

Schilderen voor volwassenen

Met schilderen op nummer voor volwassenen kun heel eenvoudig de prachtigste schilderijen maken en in elk genre wat jij maar wilt. Je kunt zelfs een eigen foto uploaden en die als schilderpakket bestellen. Een mooie vakantiefoto als blijvende herinnering bijvoorbeeld of een foto van je kinderen, hond of kat. Het schilderen op zich is heel eenvoudig en ook nog eens heel erg rustgevend. Goed voor je gezondheid dus. Maar daarnaast maak je ook gewoon echt schilderij, een echt kunstwerk. Hou je van dieren, bloemen, steden of kies je een van de diverse kunst schilderijen die je gewoon ‘even’ zelf opnieuw maakt.

Schilderen op nummer

Je bepaalt naast de afbeelding ook zelf de afmetingen van jouw schilderij. Maak je als start een mooi klein 30 x 40 cm formaat of durf je direct wel een van de grotere schilderij te maken? Standaard bestaat het schilderen op nummer pakket bestaat uit een premium canvas schilderdoek, 5 kwasten, 24 of 36 kleurtjes verf (afhankelijk van welke moeilijkheidsgraad je kiest) en een voorbeeld op A3 papier. Zo kun je direct aan de slag. Als starter kun je kiezen voor 24 kleurtjes en iets grotere vlakjes. Wil je meer uitdaging of ben je al wat gevorderd, dan kies je gewoon de 36 kleuren versie.

Naast dat schilderen voor jou leuk is, is het ook voor kinderen een leuke uitdagende en ontspannen bezigheid. Wil je samen met je kinderen schilderen, dan kies je voor je kind het beste een schilderen op nummer voor kinderen pakket. Zo schilder je beide op je eigen niveau en kun je je eigen afbeelding kiezen maar toch gezellig samen bezig zijn. En wist je dat deze schilderen ook de perfecte cadeautjes zijn voor opa en oma?