Vaderdag Tuinliefhebbers

7 originele Vaderdagcadeaus voor tuinliefhebbers

Vaderdag staat weer voor de deur en dit jaar willen we onze tuinierende vaders extra in het zonnetje zetten. Of hij nu een doorgewinterde tuinman is of gewoon van buiten zijn houdt, met deze cadeaus maak je zeker indruk.

Waarom tuinliefhebbers blij zijn met tuincadeautjes

Tuinliefhebbers genieten van de rust en voldoening die tuinieren biedt. Cadeaus die hun hobby ondersteunen, worden dan ook enorm gewaardeerd. Ze zijn praktisch, helpen bij het verbeteren van hun tuin en geven hen iets om van te genieten tijdens hun ontspannende tuinmomenten. Dus maak je vader blij en zoek iets uit wat past bij zijn passie.

7 originele Vaderdagcadeaus voor tuinliefhebbers

1. Opvouwbare kruiwagen

Handig voor vaders met beperkte opbergruimte. Deze kruiwagen is stevig, maar kan gemakkelijk worden opgeborgen als hij niet in gebruik is.

2. Voederhuisje met camera

Een voederhuisje met ingebouwde camera zorgt voor uren kijkplezier. Vaders kunnen de vogels in hun tuin observeren en genieten van de natuur, zelfs vanuit hun luie stoel.

3. Zadenpakket voor een moestuin

Een pakket met verschillende groente- en kruidenzaden biedt de perfecte start voor een eigen moestuin. Leuk om samen met de (klein)kinderen te planten en te verzorgen.

4. Tuinverlichting op zonne-energie

Mooie verlichting voor de tuin die op zonne-energie werkt. Creëert een sfeervolle ambiance zonder extra energiekosten.

Lees ook: Dít zijn de 7 meest populaire Vaderdagcadeaus van 2024

5. Hangmat

Een hangmat is perfect om na een dag tuinieren in te ontspannen. Kies er een met een standaard, zodat hij overal geplaatst kan worden.

6. Bijenhotel

Een bijenhotel biedt een veilige plek voor bijen om te nestelen. Belangrijk voor de biodiversiteit en leuk om de natuur te ondersteunen.

7. Slimme plantensensor

Een slimme plantensensor helpt bij het monitoren van de gezondheid van planten. Het geeft aan wanneer ze water nodig hebben of meer zonlicht.

Lees ook: 15 unieke vaderdagcadeau-ideeën voor elk type vader

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker