Eten

Met déze geniale truc verwijder je oranje vlekken uit vershoudbakjes

Als je eten in een vershoudbakje bewaard, blijft er soms een oranje gloed achter. Op TikTok deelt een vrouw nu een simpele truc om dat schoon te maken.

Oranje vlekken

Vershoudbakjes zijn ontzettend handig, maar kunnen na een tijdje wat smoezelig worden. Er blijft dan vaak oranje vlekken in het bakje zitten. Vooral als je geen vaatwasser hebt, is dit moeilijk schoon te maken. Gelukkig deelt de Amerikaanse Amerikaanse Adi Kempler een simpele hack op TikTok. Het enige wat je nodig hebt: warm water, afwasmiddel en een vel keukenrol.

Zo doe je het

Het is heel simpel. Vul het vershoudbakje met warm water, een scheutje afwasmiddel en een velletje keukenrol. Sluit het bakje en schud ongeveer één minuut. Je zult zien dat alle vlekken daarna verdwenen zijn. Simpel toch? Ook kijkers zijn enthousiast. “Dit werkt zo goed! Ik heb het met al met mijn potjes uitgeprobeerd en het resultaat is geweldig!” reageert iemand.

Lees ook: Met déze handige truc krijg je het zand binnen een paar seconden van je voeten

Bekijk het handige filmpje hieronder.

@adikempler

This hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! ##fyp ##cookingvideos ##cookinghacks ##lifehacks ##hacks ##stainremover ##foryou ##foryoupage

♬ original sound – adikempler

Lees ook: Déze snelle ontharingstruc gaat het internet over

Bron: HLN.be Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen