Thuis

Met deze 3 tips is je tuin in no-time zomerklaar

De zomer staat voor de deur! Heb je ook zo’n zin om je tuin op te fleuren? Bekijk dan onze tips.

Oosterse buitenkleden

Op zoek naar kleurrijke, sfeervolle vloerkleden voor buiten? De buitenkleden van Merel in Wonderland zijn van kunststof waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn met water. Ook zijn ze dubbelzijdig te gebruiken, ideaal voor de camping, voor in de tuin, op het terras of op het balkon! Je vindt de gehele nieuwe oosterse buitenkleden collectie op merelinwonderland.nl.

Cocooning in eigen tuin

De dagen worden warmer en de avonden langer. Om te ontspannen of genieten van je vrije tijd hoef je niet altijd de deur uit. Maak van je tuin een soort tweede woonkamer met een ruime loungeset en kleed hem aan met sfeervolle verlichting en mooie bloempotten. Nodig vrienden of familie uit en geniet met een hapje en een drankje van de zon en van elkaar. Bij Warentuin.nl vind je alles voor jouw perfecte zomertuin.

Plant je eigen aardbeitjes!

Ook zo dol op aardbeien? De lekkerste aardbeien kweek je in eigen tuin met aardbeiplanten van de echte kweker! Bij Aardbeiplantje.nl vind je een ruime keuze uit de heerlijkste aardbeirassen met passie gekweekt door de broers Joost en Joep Henselmans uit Luttelgeest.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lifestyle Media Group

Reageer op dit artikel