Dead to me

Ook zo’n fan van de serie Dead to Me? Dan wil je déze 4 series ook zien

Heb je het laatste seizoen van Dead to Me al gezien en ben je opzoek naar iets nieuws? Déze vier series zul je vast ook geweldig vinden.

1. Killing Eve

Deze serie gaat over twee vrouwen. Villanelle, een psychopathische huurmoordenares en Eve, een slimme beveiligingsagente die haar moet vervolgen. De twee fanatieke, intelligente vrouwen zijn tijdens dit kat- en muisspel zeker aan elkaar gewaagd. De serie heeft tot nu toe 4 seizoenen en is te zien op NPOstart en Videoland.

Bekijk hieronder alvast de trailer:

2. Good Girls

Deze serie gaat over drie moeders die het financieel niet makkelijk hebben. Ze besluiten dat het tijd is voor verandering. Ze gaan een supermarkt overvallen. Ze komen er hierna achter dat ze niet zo makkelijk wegkomen met hetgeen dat ze hebben geflikt.

Bekijk hieronder alvast de trailer:

Lees ook: Zien: tweede deel documentaire Harry en Meghan staat op Netflix

3. Ozark

Deze serie gaat over het ogenschijnlijk doorsnee gezin van financieel adviseur Marty Byrde en zijn vrouw Wendy. Alleen blijkt dat één van Marty’s belangrijkste klanten een groot drugskartel uit Mexico is. Als zijn zakenpartner ervan wordt verdacht dat hij geld wegsluist, heeft Marty geen keuze meer en vertrekt noodgedwongen naar Ozark. In Ozark moet hij zien dat hij het drugsgeld terug gaat verdienen en ondertussen houdt de FBI hem ook nog eens in de gaten. Inmiddels zijn er 4 seizoenen en deze zijn allemaal op Netflix te bekijken.

Bekijk hieronder alvast de trailer:

4. You

Als je de serie You nog niet hebt gezien, is deze ook zeker de moeite waard. Ook deze serie heeft een (zeer) duister randje en gaat over het leven van Joe. De serie begint met een toevallige ontmoeting tussen Joe en Guinevere Beck in een boekenwinkel. Het duurt niet lang voordat Joe, de mooie Guinevere Beck als een obsessie gaat zien.

Bekijk hieronder alvast de trailer:

Lees ook: Déze kerstfilms op Netflix moet je gezien hebben

Foto: Netflix
Bron: Purewow.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Tip van de redactie

Met de Fitbit Charge 5 + Premium weet je preciest of je klaar bent om te sporten of beter rustig aan kunt doen. Door intensieve work-outs af te wisselen met rustdagen voor herstel, kun je betere resultaten behalen. Ontdek wat je lichaam nodig heeft met de herstelscore in Fitbit Premium. Elke ochtend ontvang je een score in de Fitbit app op basis van je activiteit, slaap en hartslagvariabiliteit.

Fitbit Charge 5 Activity Tracker Ivoorwit