goedkope fitness attributen

Met deze 5 goedkope fitness attributen train je je slank!

Heb je een broertje dood aan de sportschool? Maar wil je wel graag een strakke buik en strakke billen? Vergeet die sportschool en train lekker thuis met een van deze 5 betaalbare fitness attributen. Zeker weten dat jij straks in de zomer weer in je bikini durft.

1. Tunturi fitnessmat

Doe jij graag vloeroefeningen? De populaire Tunturi Fitnessmat biedt door het dikke materiaal zachte steun bij jouw buikspieroefeningen en andere work-outs. Download je de gratis Tunuri trainings app dan krijg je er duizenden geanimeerde fitnessoefeningen, instructies en work-out video’s bij. Handig!

Tunturi Fitnessmat
Bekijk hier

2. Sanbo Weerstandsbanden

Wil jij jouw billen, benen of gehele lichaam kunnen trainen op elk gewenst moment van de dag? Nog meer uit jouw sportsessie halen door extra weerstand toe te voegen? Wil jij een steentje bijdragen aan de bestrijding van non eco-friendly producten en profiteren van Europees Geassembleerde kwaliteit? Dan is de SANBO Weerstandsbandenset perfect geschikt voor jou!

Sanbo Weerstandsbanden
Bekijk hier

3. Pulsefit Hoelahoop

Met de Pulsefit Hoelahoep voel je het vet wegbranden! Zo kun je met deze hoelahoop de spieren van je buik en billen versterken, je figuur behouden, vetverbranding bevorderen, gewicht verminderen en je lichaam versterken. Gebruik de Pulsefit Hoelahoep 15 tot 20 minuten per dag, om calorieën te verbranden, gewicht te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren.

Pulsefit Hoelahoep
Bekijk hier

4. Tunturi Dubbele Ab Roller

Dit trainingswiel traint je buik-, rug- en bovenspieren zonder grip te verliezen. Met het dubbele wiel en de foam anti-slip handgrepen heb je de techniek snel beet. Het kniematje zorgt ervoor dat je je knieën niet bezeert tijdens het oefenen. Ook voor dit trainingswiel kun je de gratis Tunturi-app downloaden.

Tunturi Dubbele Ab Roller
Bekijk hier

5. Nuvance – Professioneel Sport Springtouw

Wil jij werken aan jouw gezondheid of conditie, maar heb je geen zin om veel geld uit te geven aan een prijzig fitnessabonnement? Touwtjespringen is een effectieve training voor sporters voor jong en oud. Wil jij een skipping rope van topkwaliteit gebruiken voor een warming-up sessie of conditietraining? Dan is dit springtouw van Nuvance ideaal voor jou!

Nuvance Professioneel Sport Springtouw
Bekijk hier

Lees ook: 10x sportleggings onder de 25 euro voor al je work-outs

Foto: GettyImages

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.