daten

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld heeft een succesvolle date

De Kreeft geeft geld uit aan haar huis en de Tweelingen voert bijzondere gesprekken. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Typisch Maagd

Je bent scherp, analytisch, kritisch en een denker. Daarom ben je goed in dingen die uitgezocht en onderzocht moeten worden. Aan de andere kant ben je hierdoor ook een piekeraar. Je kunt je veel zorgen maken en soms slecht ontspannen. Je blijft in balans door geregeld fysieke activiteiten te doen.

Maagd

24-08/22-09
Je bent enthousiast over je plannen, maar zit hierdoor ook veel in je hoofd. Hierdoor kun je nerveus of zelfs overbelast raken. Veel vriendinnen hebben een drukke agenda. Perfecte periode om vaker te sporten.

Weegschaal

23-09/22-10
Je hebt veel dromen en ideeën, maar doet er niet zo veel mee. Een vriendin spoort je aan om actie te ondernemen. Dat moet je even laten bezinken, maar aan het eind van de week kom je in beweging.

Schorpioen

23-10/22-11
Een collega neemt werk van je over. Hoewel je dat lastig vindt, ben je blij dat je meer ruimte krijgt. Met je partner ga je naar een verjaardag of heb je een etentje met vrienden. Leuk om dit samen te doen.

Boogschutter

23-11/21-12
Met een vriendin deel je een gezamenlijk plan. Jullie inspireren elkaar hierin en houden elkaar actief op de hoogte. Op je werk heb je een functioneringsgesprek of een ander belangrijk onderhoud.

Steenbok

22-12/20-01
Je bent aan het studeren of veel aan het lezen. Je hebt er in ieder geval plezier in. Je doet op je werk een stapje meer omdat je wilt laten zien wat je waard bent. Dat werpt aan het eind van de week zijn vruchten af.

Waterman

21-01/19-02
Met je partner praat je meer over intimiteit en seks. Dat heeft een positieve invloed. Verder gaan jullie graag op pad, of een paar dagen weg. Ook dat geeft een boost aan jullie relatie. Je staat stil bij je financiën.

Vissen

20-02/20-03
Ben je single? Je hebt een date met iemand met wie je eindeloos kunt praten. Ook op je werk voel je je tot iemand aangetrokken. Verder lees je meer over je gezondheid of doe je een cursus die je hierbij helpt.

Ram

21-03/20-04
Op je werk begin je met een project of taak. Daar heb je een tijdje op zitten wachten. Rommel je met je gezondheid? Wees gerust, er komt eindelijk schot in. Met je partner heb je een romantisch uitje. Leuk!

Stier

21-4/20-05
Je verandert iets in je dagelijkse ritme waardoor de sfeer thuis verbetert. Bijvoorbeeld door eerder van je werk thuis te komen, waardoor je meer tijd met je kinderen hebt. Je kunt een goed boek niet wegleggen.

Tweelingen

21-05/21-06
Thuis aan de keukentafel heb je bijzondere gesprekken. Zoals over je dromen of spirituele onderwerpen. Je wilt tijd voor jezelf, maar een vriendin heeft je hulp nodig. Je bent nog steeds aan het sporten. 

Kreeft

22-06/22-07
Je geeft geld uit aan je huis. Zo liggen er nog wat klussen die je moet uitbesteden. Hierdoor knapt het wel op. Met een vriendin heb je een gezellige afspraak. Jullie kletsen bij in een café of tijdens een wandeling.

Leeuw

23-07/23-08
Je komt voor jezelf op en dat doe je op een vriendelijke manier. Knap gedaan! Met een familielid neem je je financiën door. Dat geeft je veel inzicht. Je bent wel weer toe aan een gezellig uitje. Gewoon plannen!

Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.