slapen uitslapen

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld heeft vreemde dromen

De Maagd denkt veel na over haarzelf en de Vissen viert een feestje. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Maagd

24-08/22-09
Je denkt veel over jezelf na. En hoe je jezelf meer in het middelpunt zet. Als bescheiden Maagd vind je dat niet altijd even makkelijk. Krachttraining kan je hier ook bij helpen. Je staat steviger in je schoenen.

Weegschaal

23-09/22-10
Je hebt vreemde dromen, ook over vroeger. Hierdoor slaap je onrustig. Een vriendin zit nog steeds met een probleem. Je merkt dat je er veel mee bezig bent. Een paar uurtjes voor jezelf doet je goed. 

Schorpioen

23-10/22-11
Je twijfelt tussen tijd voor jezelf en voor je vriendinnen. Vooral omdat je het best druk hebt gehad de laatste tijd. Je partner heeft mot met (schoon)familie. Niet ernstig, maar het kan wel even duren voordat het is opgelost. 

Boogschutter

23-11/21-12
Je kinderen of je thuissituatie vragen aandacht. En dat terwijl je je juist op je werk moet richten. Verder weet je goed aan te geven wat je kwaliteiten zijn. En die mogen gezien worden toch? Goed gedaan!

Steenbok

22-12/20-01
Of je gaat in de aanval, óf je laat je overrompelen. Op de een of andere manier voel je je niet helemaal in balans. Ga bij jezelf eens na hoe dit komt. Een collega geeft een verkeerd advies. Kan gebeuren. 

Waterman

21-01/19-02
Thuis vier je een feestje of is iemand jarig. Je partner wil dat net even anders aanpakken dan jij. Daar vinden jullie vast een middenweg in. Een gesprek over intimiteit loopt stroef, maar in bed is het vuurwerk. 

Vissen

20-02/20-03
Met een goede vriendin trek je intensief op. Tegenover je partner voel je je wat afstandelijk. Waar heeft dat mee te maken? Er zijn zóveel boeken over gezondheid dat het lastig kiezen is. Volg je gevoel.

Ram

21-03/20-04
Je vakantie is achter de rug en de normale dagelijkse bezigheden beginnen weer. Op je werk liggen meteen veel taken op je bordje. Dat is even wennen. Je had liever tijd om bij te kletsen met je collega’s.

Stier

21-4/20-05
Een van je kinderen is intensief aan het sporten of heeft een andere bezigheid die tijd kost. Zelf kom je maar weinig toe aan je hobby’s. Halverwege de week kun je weer wat meer tijd inplannen voor jezelf.

Tweelingen

21-05/21-06
Een buurvrouw of iemand uit je omgeving is op vakantie. Jammer, nu mis je aanspraak. Ook een afspraak met een familielid gaat niet door. Het is lastig om opnieuw een afspraak met hem of haar te maken. 

Kreeft

22-06/22-07
Met een vriendin loopt het contact niet helemaal lekker. Ze vraagt veel aandacht en jij wil graag helpen. Vergeet jezelf niet en stel grenzen als het te veel wordt. Met je partner heb je een diepgaand gesprek. 

Leeuw

23-07/23-08
Je onderneemt stappen om iets aan je gezondheid te doen. Zoals op tijd slapen. Je hoopt op een compliment of steun, maar krijgt dat niet van je omgeving. Wat kun je doen om jezelf te ondersteunen?

Vriendin’s favoriet

De complete droomencyclopedie is hét boek over dromen en hun betekenis. Het voorziet in interpretaties van duizenden dromen, beelden en symbolen. Pamela Ball­ beschrijft op heldere wijze de betekenis van ­dromen in het normale leven. Voor meer informatie klik op onderstaande button.


Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.