vrouw

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld zit opgescheept met een geheim

De Vissen trekt zich wat vaker terug en de Maagd voelt zich uitgeput. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Waterman

21-01/19-02
Met je partner of gezin bespreek je allerlei ideeën voor jullie huis. Bekijk eerst de kosten hiervoor. En of ze ook praktisch uitvoerbaar zijn. Verder ben je gefocust op je persoonlijke ontwikkeling. 

Vissen

20-02/20-03
Je trekt je wat vaker terug. Soms heb je geen zin in confrontaties of jezelf moeten bewijzen. Wel heb je geregeld contact met een goede vriendin met wie je alles bespreekt. Bij haar voel je je op je gemak.  

Ram

21-03/20-04
Een goede vriendin gaat verhuizen of een kennis wordt ziek. Het rommelt op sociaal gebied. En ook jouw behoeftes in vriendschappen veranderen. Sta hier even bij stil om te bedenken wat jij wilt op dit vlak.

Stier

21-04/20-05
Op je werk is een reorganisatie gaande of er zijn andere veranderingen. Wat betekent dit voor jou? Je wisselt graag van gedachten hierover met de mensen om je heen. De liefde staat even op een laag pitje.

Tweelingen

21-05/21-06
Je hebt een andere kijk op zaken dan je omgeving. Leuk om te sparren hierover maar neem het niet te persoonlijk. Je partner heeft weinig contact met zijn familie. Single? Die ene date gaat helaas niet door.

Kreeft

22-06/22-07
In je relatie ligt er iets nogal gevoelig. Het is slim om het hier voorzichtig over te hebben. Een collega heeft een andere visie met betrekking tot werk dan jij. Bijt het elkaar of kan het ook samengaan?

Leeuw

23-07/23-08
Een ruzie of meningsverschil in je relatie kan zwaar drukken. Daarom even wat minder romantiek of leuke uitjes. Je steekt een van je ouders dagelijks een hart onder de riem. Dat is even nodig.

Maagd

24-08/22-09
Je voelt je uitgeput of hebt andere klachten. Doe er iets aan, want het wordt anders alleen maar erger. Met (oudere) kinderen heb je adviserende gesprekken. Verder ben je nog fanatiek aan het sporten.

Weegschaal

23-09/22-10
Je houdt geregeld rekening met anderen. Dat doe je graag, maar er zijn ook grenzen. Deze week kies je vaker voor jezelf. En probeer je af te rekenen met een schuldgevoel hierover. Goed bezig hoor!

Schorpioen

23-10/22-11
Heb je plannen om te verhuizen of te verbouwen? Deze week komt hier schot in. Een van je kinderen wil graag op een clubje, maar dit is nogal prijzig. Zijn er leuke en goedkopere alternatieven? 

Boogschutter

23-11/21-12
Je zit met een geheim (van iemand anders) dat je niet mag delen. Dat maakt het contact met anderen lastig. Je spaart voor iets in huis. Met iemand op je werk heb je het over het over de stijgende kosten.

Steenbok

22-12/20-01
Je hebt plezier in het schrijven van een handleiding of beleidsplan. Als het maar iets concreets is. Op het sociale vlak is het nog steeds rustig. Niet erg, want je hebt momenteel je handen vol aan je kinderen.
Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.