vrouw

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld wacht beter nog even met daten

De Maagd heeft veel energie en de Stier is lekker aan het sporten. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Kreeft

22-06/22-07
Met een familielid doe je iets leuks, zoals een stedentripje. Jij en een vriendin bellen langs elkaar heen. Met je partner zit je een beetje in een machtsstrijd. Voor singles is het niet echt een goede tijd om te daten.

Leeuw

23-07/23-08
Op je werk probeer je iemand te helpen, maar dit wordt verkeerd opgepakt. Je vindt het lastig om hiermee om te gaan waardoor je in een impasse zit. Een leidinggevende neemt het voor je op. Best fijn.

Maagd

24-08/22-09
Je voelt je beter dan een tijdje geleden. Je hebt meer energie en zit vol met plannen. Op het sociale vlak is het een beetje stil. Door allerlei omstandigheden heb je hier even geen tijd voor. Komt wel weer.

Weegschaal

23-09/22-10
Je doet inzichten op over jezelf waarmee je achter de schermen aan de slag gaat. Een vriendin begrijpt je niet als je het hier met haar over hebt. Op je werk heb je concurrentie. Wat doet dat met je?

Schorpioen

23-10/22-11
Je geeft iets te snel je mening waardoor je een felle reactie terugkrijgt. Je weet even niet wat je daarmee aan moet. Met je partner doe je een groepsactiviteit. Dat is verrassend leuk en je krijgt er energie van.

Boogschutter

23-11/21-12
Een familielid komt je helpen met iets waar je nu al een tijdje mee bezig bent. Fijn, want je kunt wel wat extra handen gebruiken. Over geld in de familie wordt geheimzinnig gedaan. Daar kun je weinig aan doen.

Steenbok

22-12/20-01
Je partner moedigt je aan als het om iets sociaals gaat. Maar je voelt dit als druk. Sterker nog, je slaat er juist van dicht. Je boekt spontaan een vakantie of koopt tickets voor een concert. Verrassend!

Waterman

21-01/19-02
Je hebt het razend druk op je werk waardoor je weinig pauzes neemt. Heb je daardoor ook vaker irritaties met je partner? Kijk uit dat je niet overbelast raakt. Doe een paar stappen terug. En rust goed uit.

Vissen

20-02/20-03
Een positief gesprek tussen jou en je partner zorgt ervoor dat jullie meer actie ondernemen. Op je werk daarentegen verlopen gesprekken moeizaam en chaotisch. De uitdaging is om je niet gek te laten maken.

Ram

21-03/20-04
Je voelt je door een familielid onder druk gezet. Normaal gesproken ben je niet op je mondje gevallen. Maar nu heb je het gevoel dat dit weleens uit de hand zou kunnen lopen. Praat erover met je dierbaren.

Stier

21-4/20-05
Je bent lekker aan het sporten. Heb jij eenmaal de smaak te pakken, dan ben je niet meer te stuiten. Volhouden zo! Verder is er een misverstand in je gezin. Los het zo snel mogelijk op. Je buren zijn tijdelijk weg.

Tweelingen

21-05/21-06
Je zit op geldgebied in een lastige positie. Je kunt bijvoorbeeld je huis niet verkopen of een erfenis wordt uitgesteld. Thuis pak je graag die kleine klusjes op die al een tijdje liggen. Alles bij elkaar toch heel wat.

Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.