vrouwen praten

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld ontmoet een dromerig type

De Weegschaal gaat als een speer op haar werk en de Schorpioen leest vader over seks. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

9 t/m 15 juli

Typisch Kreeft

Je bent een gevoelig en emotioneel type. Ook al doe je je vaak stoer voor. Je voelt je sterk verbonden met je gezin, je familie en je afkomst. Het is daarom extra belangrijk voor jou dat je een goede familieband hebt. Problemen in de familie kunnen je namelijk lang bezighouden.

Kreeft

22-06/22-07      
Je kunt beter met discipline omgaan dan anders. Dat helpt je bijvoorbeeld om nieuwe gewoontes te ontwikkelen. En vol te houden. Uit onverwachte hoek krijg je een cadeau of geld. Daar ben je oprecht blij mee.

Leeuw 23-07/23-08
Je zit er helemaal niet mee om vaker op jezelf te zijn. Zo kun je namelijk goed bijtanken. Maar niet voor lang. Je vindt het veel te leuk om mensen om je heen te hebben. Daarnaast staat er van alles op de agenda.

Maagd

24-08/22-09
Met je partner ga je naar een verjaardag of een feestje. Ben je op vakantie? Juist die onverwachte gebeurtenissen zijn de momenten waarop je geniet. Halverwege de week zeg je afspraken af. Even wat rust.

Weegschaal

23-09/22-10
Op je werk ga je als een speer. Je hebt overzicht en kan je eigen gang gaan. Verder heb je leuk contact met een collega. Wordt dat een nieuwe vriendschap? Een vriendin maakt je aan het lachen. Heerlijk!

Schorpioen

23-10/22-11
Je praat of leest vaker over seks en intimiteit. Sowieso sta je meer stil bij dingen. Zoals de opvoeding van je kinderen of wat je echt belangrijk vindt in het leven. Je krijgt een nieuwe collega of baas.

Boogschutter

23-11/21-12
Om je huis op te knappen, regel je een lening bij de bank of een familielid. Je duikt dieper in je onzekerheden. Heb je die van huis uit meegekregen? Jij en je partner communiceren goed met elkaar. Wel zo fijn!

Steenbok

22-12/20-01
Je partner is je steun en toeverlaat. Single? Je ontmoet een dromerig of creatief type met wie je fijne gesprekken hebt. Verder maak je een schema om regelmatig te sporten. Zorg hierbij voor afwisseling.

Waterman

21-01/19-02
Jij wilt wat anders dan je partner, wat hem onder druk kan zetten. Verder hebben jullie het geregeld over geldzaken. Belangrijk dat je financiën goed geregeld worden. Thuis heb je nog wat klussen te doen.

Vissen

20-02/20-03
Je voelt je gelukkig in je (nieuwe) huis, en laat anderen graag meegenieten. Je geeft een housewarming of nodigt vaker vrienden uit. Daarnaast spoor je jezelf aan om ook iets actiefs te doen. Goed gedaan!

Ram

21-03/20-04
Je richt je op je thuissituatie en je gezin. Je hoeft niet per se eruit om het gezellig te hebben of om te ontspannen. Dat scheelt ook in de portemonnee. Gelukkig, want je hebt momenteel al genoeg (onverwachte) uitgaven.

Stier

21-4/20-05
Je voelt je goed en dat straal je ook uit. Je bent actief, open en maakt graag contact. Je weet waar je grenzen liggen zodat je ook op tijd op de rem kunt trappen. Goed bezig! Je moedigt een van je kinderen aan.

Tweelingen

21-05/21-06
Op je werk krijg je meer verantwoordelijkheden die ook meer salaris of ander voordelen opleveren. Je kunt wel uren kletsen met een buurvrouw of familielid. Daarnaast lachen jullie ook wat af.

Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.