Roze Hotel Op Ibiza

Dit roze hotel op Ibiza is de perfecte bestemming voor je volgende vriendinnenvakantie

Heb je zin om met je beste vriendin(nen) een vakantie te boeken? Dan heb je bij dezen de ideale bestemming gevonden als je van een strandvakantie houdt.

Roze hotel op Ibiza

Het adults-only Paradiso Ibiza Art Hotel is een Pinterest-perfect hotel met een waanzinnig roze interieur dat volgens recensies 4,5 uit 5 sterren krijgt. Het roze artdeco-stijl hotel heeft zelfs een eigen tattoo shop. Ieder hoekje – van het zwembad tot de hotelkamer – is ingericht volgens de typische smaak van dit roze hotel op Ibiza. Overdag hoef je niet eens het hotel te verlaten, want bij het zwembad, waar alles uiteraard ook wit met roze is, kom je heerlijk tot rust.

Hier kun je alvast de sfeer proeven:

Prijzen

Wie een dagje naar dit hotel op Ibiza wil komen, kan voor € 60 per persoon een dagpas aanvragen. Dat bedrag is inclusief een tientje voor de faciliteiten en handdoeken, de rest van het bedrag kun je opmaken aan eten en drinken. Wie wil blijven slapen in de suites betaalt eind september voor vier nachten (inclusief vlucht) zo’n € 630 via Corendon. Voor een week ben je al snel € 1000 kwijt. Meer informatie over het hotel vind je hier.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Booking