Persoonlijke verhalen

Vriendin 48: Vicky’s man had een affaire toen zij hoogzwanger was

‘Huilend stond ik in m’n eentje de babykamer te verven’

Dolgelukkig is Vicky (nu 33) met de baby in haar buik, maar dat geluk wordt wreed verstoord als haar vriend Bas (nu 34) vertelt dat hij verliefd is op een ander. Hij laat haar alleen achter met hun zoon Wouter (nu 7). “Daar zat ik dan, 6 maanden zwanger en met een kind om voor te zorgen.”

Vicky: “Bas is militair en kwam de afgelopen jaren weleens thuis met het verhaal dat een collega ontrouw was geweest. Ik riep dan: ‘Dat moet je mij niet flikken, want dan is daar de deur!’ We deden er lacherig over, want ik wist zeker dat Bas zoiets nooit zou doen. Totdat bleek dat ik er zó naast zat. 3 jaar geleden vertelde hij uit het niets dat hij gevoelens had voor een vrouw uit zijn volleybalteam. Ik geloofde mijn oren niet. Hoe kon hij me dit aandoen? Ik was nota bene zwanger van ons tweede kind!”

Lees het hele verhaal van Vicky in Vriendin 48 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Reageer op dit artikel

Herken jij het verhaal van Vicky?

Nee, gelukkig niet

wel dat mijn man een ander had maar gelukkig niet in zwangere toestand. Ik denk niet dat ik hetzelfde gedaan zou hebben als Vicky, maar ben blij dat alles goed gaat met hun. ben benieuwd voor hoe lang….:o

Nee, gelukkig niet

Maar wat vreselijk zeg!!

Instagram