Persoonlijke verhalen

Vriendin 47: Het slippertje van Ingrids man had vergaande gevolgen

“Mijn man heeft een geheime dochter bij zijn minnares”

Dat haar man Frans (43) is vreemdgegaan, heeft Ingrid (42) hem vergeven. Maar dat er uit die roekeloze nacht een kind is geboren, daar is ze kapot van. “Het lukt me bijna niet om Frans aan te kijken zonder pijn te voelen.”

“Toen Frans me anderhalf jaar geleden opbiechtte dat hij tijdens carnaval vreemd was gegaan met een vrouw uit ons dorp en twee keer met haar het bed had gedeeld, kon ik hem dat zonder al te veel drama’s vergeven. Ik moest echt wel even slikken toen ik het hoorde en heb er ook best een traantje om gelaten, maar Frans ging flink door het stof, toonde spijt en bezwoer me dat het puur door de drank kwam. Hij was niet verliefd op die vrouw en wilde mij niet kwijt. Het was pijnlijk, maar hier kwamen we samen sterker uit, dacht ik. Frans en ik spraken veel en gek genoeg maakte de gebeurtenis ons closer. We spraken hardop naar elkaar uit dat we van elkaar hielden en voor elkaar door het vuur zouden gaan. Dat goede gevoel veranderde toen die vrouw een paar weken later belde met een mededeling. Negen maanden later werden we nog eens met het gevolg van Frans’ onbezonnen actie geconfronteerd: Saar, zijn buitenechtelijke dochter.”

Lees het verhaal van Ingrid in Vriendin 47 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Reageer op dit artikel

Wat zou jij doen als je Ingrid was?

Als ik Ingrid was, zou ik...

DIE VENT HEEL SNEL LOZENNNNNNNNNNNN

Als ik Ingrid was, zou ik...

Je hart volgen doe wat die je in geeft

Als ik Ingrid was, zou ik...

Door de drank ??? Krijg je em dan omhoog ??
En ook nog twee keer. ???pff wat een smoes zeg hij was gewoon geil en wol ff neuken niet anders maken dan dat t is
Door alchol te veel alchol dat je niet weet wat je doet is ook zon smoes bah en een kerel krijg t em nauwelijk om hoog en hij heeft ook twee keer gedaan twee keer achter elkaar lijkt me stug toch .???
Gelukkig zijn niet alle mannen zulke viespeuken hij had jah ook wat kunnen oplopen en ga je als vrouw gewoon ook onveilig met kerel na bed ga me toch af vragen waarom? Kende ze hem ??? En was bezeten op die vent? En vrouw niet eens aan anticonceptie wat een toeval no heb voor die vreemdgangers maar een woord h**r we weten allemaal wat daar hoort te staan !

Instagram