Persoonlijke verhalen

Vriendin 29: Floor werd vier dagen voor haar bruiloft verlaten

Floor (33) en Teun waren ruim zeven jaar samen toen hij haar ten huwelijk vroeg. Ruim een jaar later zouden ze elkaar het jawoord geven, maar dat liep heel anders. “Ik dacht eerst nog dat het de zenuwen waren…”

Ik had mijn trouwjurk in mijn handen toen hij zei: ‘Ik wil niet meer’

Floor: “Het huwelijksaanzoek van Teun was heel romantisch. Het was Valentijnsdag en hij had ons bed versierd met rozen en kaartjes met lieve teksten. Op één kaartje stond de vraag of ik met hem wilde trouwen. Natuurlijk wilde ik dat! We waren al zo lang samen, hadden samen veel meegemaakt. Teun komt uit een gebroken gezin en hij had daar veel moeite mee, ook toen wij al samen waren. Ik kom uit een warm nest. Toen het bij Teun thuis steeds onprettiger werd, boden mijn ouders hem direct onderdak aan. Teun was als een zoon voor hen.

Het ging goed tussen ons, we gingen samenwonen en Teun gaf aan dat hij wilde trouwen. We zouden in juni 2009 gaan trouwen. Naarmate de datum dichterbij kwam, merkte ik dat Teun stiller werd. Hij toonde steeds minder interesse, liet al het regelwerk aan mij over. Dat paste wel bij de Teun die ik kende, dus ik maakte me er geen zorgen over. De week voorafgaand aan onze bruiloft waren we allebei vrij om de laatste dingen te regelen. We hadden nog een gesprek met de ceremoniemeesters en ik moest op dinsdag mijn jurk gaan halen. Vol trots kwam ik aan met mijn jurk. Over een paar dagen mocht ik hem eindelijk aan. Ik liep net met de jurk naar boven om hem netjes weg te hangen, toen Teun opeens zei: ‘Ik kan niet met je trouwen.’

Lees Floors verhaal in Vriendin 29.

Hoe zou jij reageren?

Reageer op dit artikel

Gemma Vd Weijden

Niets is wat het lijkt 🙁
Het heeft zo moeten gaan

Beantwoorden

Instagram