Persoonlijke verhalen

Vriendin 15: Zussen Willemijn en Bonnie zijn allebei helderziend

Echt bijzonder vinden ze hun gave niet. Volgens de zussen Bonnie (44) en Willemijn (45) kan iedereen contact maken met dierbare overledenen.

‘Overledenen maken contact om ons te helpen'

Willemijn: “We geloven dat het voor overledenen fijn is om contact te kunnen maken en ons te helpen. Als Bonnie en ik contact maken met overleden dierbaren, stellen we ons open voor alle informatie die ze aanreiken. In de loop der jaren hebben we veel bewijs en troost kunnen doorgeven aan nabestaanden. Daarnaast hebben mensen ook vaak vragen over lopende zaken in hun leven. Het blijft voor ons een wonder als blijkt dat informatie klopt en de mensen vol inzichten weer naar huis gaan.”

Lees het hele verhaal van Bonnie en Willemijn in Vriendin 15 en praat mee op het forum.

Wil jij kans maken op het boek van Bonnie en Willemijn? Klik dan hier.

Reageer op dit artikel

Geloof jij in geesten?

Ja

De term geesten maakt echter dat velen er huiverig tegenover staan…ik ervaar hen als zielsverwanten die, eerder dan ik overgegaan zijn en vanuit de hemelsferen met ons communiceren. Als wij dat willen tenminste. Zo werkt het hier ook. Als ik een vriend in china mobiel bel en hij neemt in dat verre land niet de moeite om op te nemen, dan is er ook geen contact….er is dus een wederzijds accoord voor nodig…..wil er verbinding ontstaan….dus ik zou zeggen: geniet van wat komen gaat….:inlove: Hanneke S.

Instagram