seks

Simone: ‘Onze latrelatie verbeterde ons seksleven’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Simone, die dankzij een noodgedwongen latrelatie een beter seksleven kreeg.

Even voorstellen

Simone (41)
Kinderen: 2
Aantal sekspartners: 3
Status: getrouwd
Frequentie: elke vrijdagavond
Spannendste plek ooit: in een lege treincoupé
Raakt opgewonden van: zoenen
Knapt af op: vluggertjes
Zegt geen nee tegen: Maarten Heijmans
Geeft haar seksleven een: 8,5

Andere kant van het land

Simone: “Grappig hoe iets wat eerst veel stress opleverde, juist zo goed uitpakt. Dat kon ik niet verzinnen, die dag van het vervelende nieuws. Het bedrijf waar mijn man werkt, ging fuseren. Kees kreeg promotie, maar moest wel aan de slag aan de andere kant van het land. Daar baalde ik stevig van. Zijn vele overwerk beheerste ons gezin al jaren, nu moest hij ook nog eens vier nachten per week elders verblijven.

We besloten het een kans te geven en het een halfjaar te proberen. Voortaan vertrok Kees om vijf uur maandagochtend en kwam vrijdag aan het eind van de middag weer thuis. Ik dacht dat ik het moeilijk zou vinden, maar tot mijn verrassing merkte ik dat ik het juist wel prettig vond. Er kwam rust in de tent. Ik kreeg een vast ritme met de kinderen, zat niet meer dag in dag uit op Kees te wachten. ’s Avonds trok ik mijn eigen plan, met een leuke serie of een boek. Kees op zijn beurt kon zonder schuldgevoel lange dagen maken. En er vanaf vrijdagmiddag écht voor ons zijn. De kinderen kregen een leukere vader, ik een relaxtere man.

Seks

Ook in bed werd het leuker. Seks was al jaren een ondergeschoven kindje. In ons drukke bestaan stond het op de laatste plaats. Als we het deden, was het vaak een vluggertje. Daar vond ik weinig aan, dan lag ik in mijn hoofd boodschappenlijsten te maken. Nu begon ik, in dat lege, veel te grote bed weer naar hem te verlangen. Gek hoor, als je achttien jaar bij elkaar slaapt en dan opeens in je uppie ligt. Maar het zorgde er wel voor dat we erg blij waren wanneer we weer bij elkaar konden kruipen.

Nieuwe impuls

Toen we elkaar doordeweeks ook nog eens gingen appen hoe erg we elkaar misten, kreeg ons seksleven een nieuwe impuls. Elke avond voor we gaan slapen, sturen we elkaar lieve, opwindende berichtjes. Dat we aan elkaar denken en wat we met elkaar zouden willen doen. Een spannend voorspel voor als we elkaar op vrijdag weer zien. Die avond is het standaard feest bij ons. Ik kook uitgebreid en zorg voor een heerlijk toetje. De kinderen zijn opgetogen om hun vader weer te zien en kletsen erop los. Over hun hoofden heen zoeken onze ogen elkaar vaak op. En als de kinderen naar bed gaan, gaan wij ook.

Kaarsen aan op het nachtkastje, een glaasje wijn erbij. In elkaars armen praten we over de afgelopen week. Ondertussen beginnen we elkaar zachtjes te strelen. En te zoenen; iets wat we al lang niet meer deden, maar nu hebben herontdekt. En dan loopt het vrijwel altijd uit op vrijen. Veel uitgebreider en fi jner dan die gehaaste vluggertjes van vroeger. Ook de rest van het weekend hebben we het heerlijk. Quality time met het gezin. Natuurlijk is het even slikken als ik Kees maandag om half vijf uit bed voel glippen. Om mezelf op te beuren, draai ik die dag vaak het liedje Ik mis je zo graag van Claudia de Breij. Want zo is het. Júíst door missen, is onze liefde weer opgebloeid.”

Tip van Vriendin

Verlang je naar adembenemende en intieme momenten? Natuurlijk, wie wil dat nou niet? De Eva Pulse G spot en clitoris stimulator is niet zomaar een bevlieging, maar dé revolutie in intiem genot. Met haar zeven unieke standen maakt ze elk moment speciaal. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Tekst: Lydia van der Weide. Om privacyredenen zijn alle namen veranderd, de echte namen zijn bekend bij de redactie.
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.