Sientje is drielingmoeder

Sientje: ‘Ken je de slimme truc van die bekende pizzaketen?’

Tijdens ons leven worden we regelmatig op een dwaalspoor gezet. Soms door één persoon, maar soms ook door een groep mensen. We worden eigenlijk een beetje voor de gek gehouden.

Tijdens ons leven worden we regelmatig op een dwaalspoor gezet. Soms door één persoon, maar soms ook door een groep mensen. We worden eigenlijk een beetje voor de gek gehouden.

Manipulatie

We worden ‘gepakt’ waar we zelf bij staan. ‘Mij overkomt dat niet!’ hoor ik nu mensen denken. Toch weet ik zeker dat ook jij er soms instinkt. Een makkelijk voorbeeld is de supermarkt. Alles staat op een bewuste plek zodat we sneller de duurdere producten nemen. En wat denk je van reclame op televisie of via internet? Wie kent er nu niet een aantal deuntjes uit z’n hoofd van een reclame waar je maar niet vanaf komt?

Simpele truc

Zo hoorde ik van de week de truc van een pizzaketen. Iets waar ik dus met mijn volle verstand ingetrapt ben. Op momenten dat zij het rustig hebben, laten ze de bezorgers rondfietsen. Hierdoor lijkt het alsof ze het ontzettend druk hebben. Het klopt, ik zie ze regelmatig fietsen. Ik stond met mijn oren te klapperen. Dit ga je niet menen? Jawel, het gebeurt. Doelloos rondfietsen. Iets wat mij bekend in de oren klinkt als je mijn blog over onze bakfiets hebt gelezen.

Lees ook de vorige blog van Sientje: ‘Ben ik opnieuw zwanger?’

Dubbele winst

Dus heb ik even met de pizzaketen mee gedacht. Want zo ben ik dan ook wel weer. Dubbele winst zou je het kunnen noemen. Want wat nou als ze tijdens het doelloos rondfietsen kinderen meenemen? Je kind is wat mopperig en je kunt het even iets minder goed hebben. Je logt in op thuisbezorgd en vult de aanmelding in. De eerste de beste nutteloos rondfietsende bezorger krijgt een melding en pikt je kind(eren) binnen enkele minuten op. Bij deze geef ik mijn idee gratis weg in ruil voor een jaarabonnement. Graag boek ik wekelijks alvast de zondagochtend van 08.00 uur tot 12.00 uur en de vrijdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur. Geen dank en tot snel.

Over Sientje

Sientje blogt iedere week over haar leven als drielingmoeder. Volg Sientje, Tess, Janne en Pip op de voet! Sientje stond eerder dit jaar met haar verhaal in Vriendin. Na een zwangerschap van 28 weken, werden Tess, Janne en Pip geboren. Ze waren klein, maar dapper. Vooral Pip; zij had het moeilijk en vocht om in leven te blijven. De meisjes lagen zeven weken in een couveuse om aan te sterken. Het was een periode waarin Sientje zich vaak machteloos voelde omdat ze niets voor haar dochters kon doen, maar ook een tijd waarin zij en Jos veel steun van hun omgeving kregen. Jos en Sientje zijn nooit gestopt met hopen en wensen dat hun kinderen alle drie naar huis zouden komen. Toen het eindelijk zover was, durfden ze het geboortekaartje pas te versturen. ‘If you can dream it, you can do it’ staat er in sierlijke letters op het kaartje. Volg drielingmoeder Sientje ook op Instagram.