Stel

Suus: ‘Het luisteren naar erotische verhalen gaf mijn seksleven een boost’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Suus, die dankzij een erotische verhalenapp haar seksleven een enorme boost gaf.

Over Suus (34)

Kinderen: 2
Status: getrouwd
Aantal sekspartners: 4
Frequentie: 1 x per week
Favoriete standje: missionaris
Raakt opgewonden van: erotische verhalen
Knapt af op: winden in bed
Geeft haar seksleven een: eerst een 4, nu een 7

Spannende verhalen

Suus: “Ik hoorde het van een van m’n vriendinnen. We zijn allebei gek op thrillers en ze vertelde dat ze zo’n leuke podcast had ontdekt: Fatal Attractions. ‘Er worden hele spannende verhalen verteld,’ zei ze me een glimlach. Toen een ik paar dagen ging wandelen, besloot ik eentje op te zetten. Al snel schoot ik in de lach. Dit waren niet zomaar spannende verhaaltjes, maar opwindende, in het erotische thrillergenre. Ik verwachtte er niet veel van, maar luisterde toch even verder.”

Opgewonden naar huis

“Ik heb die dag maar korte wandeling gemaakt. Ik werd er namelijk al snel opgewonden van. Ik ben terug naar huis gegaan en heb een speeltje gepakt. Het was voor het eerst in lange tijd dat ik weer eens masturbeerde. Ik liet me helemaal meevoeren door het verhaal. Ik moest na afloop wel lachen om mijn vriendin. Een week voordat zij over deze podcast begon, had ik namelijk geklaagd dat ik haast nooit meer zin had in seks. Dat begon echt een probleem te worden. Mijn vriendin had alleen naar me geluisterd, niets gezegd. En nu was ze met deze podcast gekomen. Haar tip had ervoor gezorgd dat ik eindelijk weer eens lustgevoelens had gehad.”

Vast ritueel

“Mijn man en ik zijn ruim tien jaar samen. Zijn libido is altijd hoger geweest dan het mijne. Het afgelopen jaren werd vrijen echt beladen. Als we het al deden, lag ik naar het plafond te staren en boodschappenlijstjes op te stellen. Weinig stimulerend, maar van mij hoefde het gewoon niet meer. Voor mijn man natuurlijk heel vervelend. Ik kon me niet voorstellen dat deze app daar iets aan zou veranderen, maar na een week merkte ik dat ik weer zin had om een verhaaltje te luisteren. Ik begon ermee terwijl ik aan het stofzuigen was, maar eindigde opnieuw op bed. Dit werd na verloop van tijd een vast ritueel. Ik ontdekte ook andere erotische apps, zoals Dispea en Quinn. Echt superleuk, veel leuker dan porno. En het deed me goed, merkte ik. Maar ik voelde me wel schuldig tegenover mijn man. Mooie boel: in seks met hem had ik nog steeds geen zin, maar ik deed het nu wel regelmatig met mezelf. Dat voelde niet eerlijk.”

Lees ook: Zit je seksleven in een sleur? Met deze tips doorbreek je het

Samen in bed

“Op een dag besloot ik het anders aan te pakken. Ik wachtte tot het avond was en mijn man voor de televisie zat. Ik zei dat ik in bad ging. Daar deed ik tussen het schuim mijn oortjes in. Al snel kreeg ik het warm, en niet alleen van het badwater. Ik streelde mezelf en het was moeilijk om me in te houden. Maar voordat ik een hoogtepunt bereikte, stuurde ik een appje naar mijn man. ‘Kom je naar boven,’ schreef ik. ‘Ik heb zo’n zin in je!’ En dat was waar: ik had zin in huid tegen huid. Ik kon niet wachten, en ik ging op bed zitten tot hij kwam. Toen we begonnen met vrijen dacht ik terug aan het erotische verhaal van zojuist. Ik sloot mijn ogen, verloor me in fantasieën en genoot tegelijkertijd van de aanrakingen van mijn man.”

Seksleven verbeterd

“Nu, een half jaar later is ons gezamelijke seksleven sterk verbeterd. Soms moet ik nog steeds zin maken, maar daar heb ik nu een hulpmiddeltje voor. En dat is toch prima? Mijn man weet er inmiddels van en soms laten we zelfs een erotisch verhaaltje afspelen op de achtergrond. Daarmee kan ik mijn hoofd leegmaken en helemaal ontsnappen aan de werkelijkheid. Mijn vriendin had me geen betere tip kunnen geven!”

Lees ook: Jeanette: ‘Tijdens een saaie vergadering sloeg de vonk over’

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen