Diane: ‘Ik heb gevoelens voor mijn buurman’

Alles gaat zijn gangetje, tótdat die ene aantrekkelijke persoon in je leven komt. Het blijft bij dromen, maar: “Een beetje onschuldig flirten, mag toch best?”

Alles gaat zijn gangetje, tótdat die ene aantrekkelijke persoon in je leven komt. Het blijft bij dromen, maar: “Een beetje onschuldig flirten, mag toch best?”

Diane (52): “We hebben leuke buren en kunnen het prima met elkaar vinden, we eten dan ook geregeld met elkaar en dat voelt heel vertrouwd. De laatste tijd krijg ik alleen weleens wat hints van de buurman dat hij me wel héél leuk vindt. En dat gevoel is wederzijds! We gaan als gezinnen relaxed en vrij met elkaar om, dus ik denk dat ons geflirt niet echt opvalt. Mijn man maakt ook wel eens een gedurfde opmerking tegen de buurvrouw, dus het past wel in onze manier van omgang.

Lees ook: Robien: ik lijk wel een verliefde puber

De buurman en ik hebben alleen ook steeds meer app-contact met z’n tweeën. Hij heeft bijvoorbeeld de muziek nogal eens hard aanstaan en dat horen wij binnen. Ik app hem dan met de vraag of hij ook aan verzoeknummertjes doet en daar komt dan weer een gevatte reactie op. Of ik nummertje 69 wil bijvoorbeeld. Onschuldig allemaal, maar ik krijg er wel steeds meer opgewonden kriebels van in mijn buik.”

Lees ook: Mariekes zoon werd veroordeeld voor geweldpleging: ‘Hij zit in een tbs-kliniek’

Tekst: Ghislaine van Delden. Om privacyredenen zijn sommige namen veranderd. De echte namen zijn bekend bij de redactie.

Lees meer van de rubriek Lezeressen vertellen in Vriendin 36.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen