seksstandjes

Desirée: ‘Soms gun ik mezelf een avontuurtje, puur voor de lust’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Desirée, die de liefste man ter wereld heeft, maar voor vurige seks buiten de deur moet zijn.

Even voorstellen

Desirée (41)
Status: getrouwd
Kinderen: 2
Aantal sekspartners: ongeveer 25
Frequentie: paar keer per jaar
Favoriete standje: kan me niet gek genoeg
Raakt opgewonden van: erotisch chatten Knapt af op: langdurige affaires
Geeft haar seksleven een: 2/8

Eenmalige avontuurtje

“Drie weken geleden was het weer zover. Na een wilde, opwindende middag trok ik onze achterdeur open. ‘Lekker geshopt?’ vroeg Jeffrey, terwijl hij achter het fornuis stond. ‘Zeker’, verzuchtte ik, en gaf hem een zoen. Daarna gingen we gezellig eten met het hele gezin. Alsof er niets gebeurd was. Alsof ik me niet de hele middag in allerlei standjes had laten duwen bij mijn eenmalige avontuurtje.

Seks

Mijn eigen vent is de allerliefste. Ik kan echt niet verzinnen wie ik liever als vader van mijn kinderen heb, met wie ik leuker klets of tegen wie ik liever aankruip. Echt, als ik voor de rest van mijn leven bij mijn man kan blijven, teken ik daarvoor. Alleen is er één maar. Een heel grote. Ons seksleven stelt niets meer voor, we doen het nooit meer. Want Jeffrey geeft niets om seks. Ja, zulke mannen bestaan echt. Hij is nooit erg vurig geweest en sinds hij de veertig gepasseerd is, zegt hij onomwonden: van mij hoeft het niet meer. Tot een drie jaar geleden maakte hij nog weleens zin omdat ik graag wilde. Maar geloof me: niets is zo’n libidokiller als weten dat je man het alleen voor jou doet.

Oplossing

Nu is het al een hele tijd stil in bed. Ik heb daar flink onder geleden. Natuurlijk, ik heb mijn eigen handen, maar dat is toch heel iets anders dan een vurige vrijpartij. Bovendien mis ik het om me gewild en begeerd te voelen. Maar hierom bij Jeffrey weggaan, is geen optie voor me. En onze relatie openbreken, is mij te ingewikkeld. Daarom heb ik een oplossing gevonden die niet fraai is, maar wel werkt voor mij. Een paar keer per jaar gun ik mezelf een avontuurtje. Altijd eenmalig, puur voor de lust en in het grootste geheim. Ik doe het door mannen te zoeken op een datingsite. Keuze genoeg. Alleen al het scrollen, liken en chatten vind ik erg spannend. Wanneer ik een geschikte man heb gevonden, wisselen we fantasieën uit en winden elkaar vast op.

Stiekem

En dan, op een zaterdag dat Jeffrey denkt dat ik ga winkelen, spreek ik stiekem af. Meestal is met iemand die ook gebonden is, dat geeft de minste kans op gedoe. Het is iedere keer weer spannend. Want hoeveel ik ook chat, ik weet nooit wie ik tref. Tot nog toe heb ik altijd geluk gehad. De zeven mannen die ik de afgelopen jaren heb gezien, waren stuk voor stuk leuke, lekkere kerels. Of het niet gek is om meteen te gaan seksen wanneer we elkaar zien? Nee, al dat chatten zie ik als voorspel. Als we tegenover elkaar staan, snak ik naar het echte werk. Gulzig zoenen, huid tegen huid, vieze woordjes fluisteren: het liefst trek ik er de hele middag voor uit. Om keer op keer opnieuw te beginnen. Als ik na afloop naar huis rijd, met aankopen die ik eerder die week al heb gehaald, voel ik me helemaal opgeladen. Dan vind ik het niet erg meer dat Jeffrey me nooit eens opgewonden in mijn billen knijpt. Nee, dan ben ik gewoon weer happy met hem. Tot het na een paar maanden weer begint te kriebelen.
Er zullen vast mensen zijn die me veroordelen om dit stiekeme gedrag. Maar dit wil ik mezelf gewoon gunnen. Want ik ben dan wel niet trouw aan mijn man, maar wel aan mezelf en aan mijn eigen behoeftes. En is dat niet óók heel belangrijk?”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.