Seks

Charlotta ervaart hemelse seks dankzij haar knipperlichtrelatie

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Charlotta, die dankzij haar knipperlichtrelatie hemelse seks ervaart.

Even voorstellen

Charlotta (35)
Kinderen: geen
Relatie: woont (meestal) samen
Aantal sekspartners: 12
Frequentie: nooit of elke dag
Spannendste plek ooit: op een parkeerplaats
Raakt opgewonden van: goedmaakseks
Knapt af op: lange haren uit oren
Zegt geen nee tegen: Manuel Broekman
Geeft haar seksleven een: 10

Charlotta: “Nee, echt. Het is niet dat we het erom doen. Sterker nog, ik zou veel liever willen dat Robbert en ik een stabiele relatie hadden, zonder ruzie, gedoe of een zoveelste breuk. Dat zou me heel wat tranen schelen.

Nooit saai

Maar ja, ik moet wel toegeven: al dat knipperlichten van ons heeft ook een positieve kant. Bij ons is het nooit saai in bed. Elke keer dat het weer goed komt, is het vuurwerk, net als toen we elkaar net leerden kennen. En dat al tien jaar lang. Mijn vriendinnen, met hun soms wat plichtmatige, voorspelbare vrijpartijen, zijn er weleens jaloers op.

Pittig karakter

Robbert en ik hebben allebei een pittig karakter. We zijn opvliegend, eigenwijs en, vooruit, zo flexibel als een stoeprand. Vooral híj natuurlijk, haha. Onze eerste ruzie kregen we toen we drie weken samen waren. Toen al stonden we op een plein te kiften naar welk restaurant we zouden gaan. Om vervolgens beiden boos een andere kant op te benen. Een uur later stond Robbert alweer aan mijn deur hoor, met sushi. Maar dit was het startpunt van een nogal onstuimige relatie. Hoeveel we ook van elkaar houden, er zijn in het afgelopen decennium veel enorme ruzies geweest. Waarna we elkaar dagen, weken of soms zelfs maanden niet zien. Minstens twintig keer heb ik gedacht: en nu is het voorgoed voorbij. Of hij dacht dat, liet zijn spullen ophalen door een vriend en stuurde er nog wat valse appjes achteraan.

Niet zonder elkaar

En toch… toch kunnen we ook niet zonder elkaar. Er is niemand met wie ik zo kan schaterlachen als met hem. Of zulke goede gesprekken voeren. Zelfs samen naar een slechte actiefilm kijken is leuk. En dan onze seks! Vanaf onze eerste kus is het alsof we elkaar naadloos aanvoelen. Als ik zijn hand op mijn dijen voel, sta ik direct in vuur en vlam. En volgt er vaak een urenlange vrijpartij, en dan nóg een keer. Ja, zoals wij kunnen vrijen… Dat is ongelooflijk. En voordat daar de klad in kan komen, botst het wel weer een keer. Dan verdraag ik dat irritante ‘mansplainen’ van hem niet meer, of wordt hij gek omdat ik mijn zin wil doordrijven. En staan we weer tegenover elkaar te gillen.

Relatietherapie

In de periodes dat het uit was, heb ik weleens een ander gehad. Soms ook een beetje uit wraak. Maar serieus werd dat nooit, eigenlijk voelde ik er niets bij. En als Robbert en ik dan weer samenkomen – of hij stuurt een appje of ik fiets net zolang ‘toevallig’ langs zijn huis tot ik hem zie – duiken we samen in bed om er dagen niet meer uit te komen.
We zijn het voor elkaar, dat is een feit. Maar ja: die heftigheid, dat kan zo toch niet eindeloos doorgaan? Om die reden zijn we nu in relatietherapie. We verlangen naar een kind en we zien in dat er dan echt iets moet veranderen. Ik hoop dat het lukt… tegelijk hoop ik niet dat we zo’n gezapig stel worden. En het vuurwerk in bed kan ik ook niet missen!”

Tip van Vriendin

Verlang je naar adembenemende en intieme momenten? Natuurlijk, wie wil dat nou niet? De G spot en clitoris stimulator is niet zomaar een bevlieging, maar dé revolutie in intiem genot. Met haar zeven unieke standen maakt ze elk moment speciaal. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

​​​​​​​Tekst: Lydia van der Weide
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.