barbara-wilde-dochter

‘Jongensmoeder’ Barbara wilde per se een dochter, dus liet ze zich behandelen in het buitenland

Het was Barbara’s grootste droom, moeder worden van een meisje. Dus toen ze tijdens de echo hoorde dat ze wéér zwanger was van een jongen, ging ze op zoek naar een behandeling waarbij je het geslacht van je ongeboren baby zelf kunt bepalen. ‘Ik schaamde me’ “Als iemand vroeg: ‘wat krijg je?’ Dan schaamde ik…

Het was Barbara’s grootste droom, moeder worden van een meisje. Dus toen ze tijdens de echo hoorde dat ze wéér zwanger was van een jongen, ging ze op zoek naar een behandeling waarbij je het geslacht van je ongeboren baby zelf kunt bepalen.

‘Ik schaamde me’

“Als iemand vroeg: ‘wat krijg je?’ Dan schaamde ik me bijna dat ik alleen jongens kan maken”, zegt ze in een openhartig interview met RTL Nieuws. “Iemand zei ooit tegen me dat ik echt een jongensmama was. Toen was ik best een beetje beledigd.” Na de geboorte van haar laatste zoon besloot Barbara daarom actie te ondernemen: ze ging naar een psycholoog, keek naar verschillende diëten en stuitte op een behandeling in het buitenland.

Lees ook: Sientje: ‘Ik wilde het geslacht van mijn baby niet weten, maar het liep iets anders’

‘Met zijn rug tegen de muur’

Barbara wilde ervoor gaan, maar haar vriend had het er moeilijk mee. “Toen we het bespraken voelde hij zich met zijn rug tegen de muur gedrukt. Hij wist ook: als ik het niet doe en het wordt weer een jongen, dan krijg ik voor de rest van mijn leven te horen dat we geen meisje meer zullen hebben.” Na lang nadenken ging hij toch overstag: ze betaalden 10.000 euro en reisden af naar een kliniek in het buitenland.

Het hele interview lees je op RTLnieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    houtman
    HET ZAAD VAN DE MAN IS BEPALEND VOOR HET GESLACHT VAN HET KIND.WEES BLIJ MET WATJE HEBT
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen