Kopen Zonder Kijken

Zóveel geld moet je hebben om mee te doen aan Kopen Zonder Kijken

Misschien heb je er weleens over nagedacht om je in te schrijven voor Kopen Zonder Kijken. Toch is deelnemen niet vanzelfsprekend.

Je moet namelijk diep in de buidel tasten.

Deelnemen

Wie dacht dat iedereen zomaar kon deelnemen aan Kopen Zonder Kijken, heeft het mis. Je moet namelijk wel een bepaald vermogen bezitten. Koppels met een budget van minder dan vier ton worden niet geselecteerd.

“Je moet wel vijf ton hebben, willen we wat leuks kunnen doen”, liet makelaar Alex van Keulen weten aan De Telegraaf. “Het wordt een soort elite-programma. Het programma is wel veranderd.” De deelnemers moeten écht alles zelf betalen.

Aanmeldingen

Ondanks de eisen zijn er nog altijd tientallen mensen die zich voor het programma aanmelden, aldus Thijs Vissers, regisseur en eindredacteur van het programma. “Was het in de eerste twee seizoenen nog een soort van gok, tegenwoordig is het voor mensen de laatste strohalm die ze grijpen”, legt hij uit. “Ze voelen zich bijna de uitverkorene, en weten – door eerdere afleveringen – inmiddels hoe het eindresultaat eruit kan komen te zien. Dus nee, aan aanmeldingen hebben wij geen gebrek.”

Bron: Veronica Superguide
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.