Zonder jas naar buiten? Morgen kan het nog!

Zie jij als een huis op tegen de koude wintermaanden? Morgen kun je nog even genieten van een redelijk warme temperatuur.

Zie jij als een huis op tegen de koude wintermaanden? Morgen kun je nog even genieten van een redelijk warme temperatuur.

23 graden

Vooral in het zuiden en oosten van het land is het goed vertoeven: daar kan het nog 23 graden worden. In het noorden van het land wordt het 16 graden en in het midden 18 graden.

Zonovergoten, wordt het daarentegen niet. De weersverwachting  lijkt op het weer van vandaag: zo is het bewolkt en is er kans op lichte regen of motregen. Alleen in het zuiden kan de zon af en toe doorkomen.

Koeler

Na morgen lijkt de temperatuur dan toch echt te zullen zakken.”De kans is echt heel klein dat we de komende weken nog boven de 20 graden uitkomen”, vertelt Maurice Middendorp van Buienradar aan RTL Nieuws. “In oktober zal het in ieder geval niet meer gebeuren.”

Toch is een winterdekbed volgens Middendorp voorlopig nog niet nodig. Volgens hem zijn de nachten veel te zacht voor de tijd van het jaar. “Dat is wel bijzonder. Normaal is het ’s nachts zo’n 7 graden. De komende dagen is dat het dubbele. Nachtvorst zit er de komende twee weken dan ook niet in.”

Bron: RTL Nieuws

Lees ook: zó groot is de kans op de 100e officiële warme dag