Smeren maar! Vanaf zondag wordt het eindelijk lekker weer

Smeren maar! Vanaf zondag wordt het eindelijk lekker weer

De astronomische zomer is eindelijk aangebroken in Nederland, maar van echt zonnig weer is nauwelijks sprake. Al brengen de weergoden daar komend weekend verandering in.

Zonnig weer voorspeld

Voor dit weekend, en dan met name zondag, is er zon besteld. Slim om je daar alvast op voor te bereiden, want met zonkracht 7 ’s middags is het belangrijk om je huid goed in te smeren om te voorkomen dat je verbrandt. De zon is dan erg fel, waardoor de onbeschermde huid binnen 10 tot 20 minuten kan verbranden. Handig om een fles zonnebrand mee te nemen als je van plan bent om op een terras neer te strijken/het sportveld op te gaan/gaat wandelen in de natuur. Of als je gewoon in de tuin of op het balkon gaat zitten.

Tot en met zaterdag wisselvallig

De voorspelling is dat Nederland tot en met zaterdag getrakteerd wordt op wisselvallig weer met (veel) bewolking. Zodra de zon doorbreekt, kan ‘ie met zonkracht 6 al sterk schijnen. Op zondag begint het echte zomerse weer met veel zon en ’s middags hier en daar stapelwolken.

De week erna wordt het weer nog lekkerder. De temperatuur loopt op naar 25 graden, dus dat vraagt om blote armen en benen en natuurlijk de nodige zonnebrandcrème om je huid te beschermen.

Vriendin’s favoriet

Ontdek Garnier Ambre Solaire Invisible Protect Zonnebrand Mist SPF 30. Hoge zonbescherming in waterige structuur tegen UVB én UVA stralen. Verrijkt met aloë water en Vitamine E voor gehydrateerde huid en zijdezacht gevoel. Plakt niet, absorbeert snel en vlekt niet. Perfect voor de snel bruinende lichte huid. Voor meer informatie klik hieronder.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Weeronline
Foto: Getty Images

200 ml