zomer strand scheveningen

Goed nieuwsvoor zonaanbidders: het wordt zomers weer

De zomer liet de afgelopen weken nog even op zich wachten, maar deze week komt daar verandering in. Het belooft warm én zonnig te worden.

Daarbij zijn zelfs temperaturen van 30 graden mogelijk.

Maandag

Vandaag begint de dag vrijwel overal droog, zonnig en vrij warm. Het wordt gemiddeld zo’n 20 graden.

Ook de rest van de dag belooft mooi te verlopen. Hoewel in het zuiden wat stapelwolken kunnen ontstaan, zal de zon overal overheersen. Het wordt in de kustgebieden gemiddeld 23 graden en in het binnenland zo’n 25 tot 26 graden.

Dinsdag

Morgen zet het zomerse weer door: het blijft overal droog en de zon zal flink gaan schijnen. Op de Waddeneilanden blijft het 22 tot 24 graden, maar in de rest van het land wordt het zomers warm. In Limburg kan het zelfs 29 graden worden. De wind is zwak tot matig en komt uit oostelijke richting.

Woensdag

Woensdag belooft het nog warmer te worden. Het wordt gemiddeld zo’n 26 tot 29 graden. In het zuidoosten kan zelfs de 30 graden worden aangetikt. Op de Waddeneilanden wordt het ongeveer 23 graden. Hoewel in de loop van de middag enkele stapelwolken kunnen ontstaan, blijft het overal droog.

Donderdag verloopt waarschijnlijk minder warm, maar het is nog altijd mooi weer voor de tijd van het jaar. Zo wordt het gemiddeld tussen de 25 en 29 graden. Lokaal kan een enkele bui voorkomen, maar het blijft grotendeels droog.

Rest van de week

En hoe zit het aan het einde van de week? Volgens Weeronline zal vrijdag de warmte ons land verlaten. We krijgen dan te maken met stevige regen- en onweersbuien. Toch wordt het niet koud: het blijft gemiddel tussen de 19 tot 24 graden, wat gebruikelijk is voor de tijd van het jaar. Vanaf het weekend krijgen we te maken met wisselvallig weer: een mix van wolken, zon en een enkele bui. Het wordt dan mogelijk nog iets koeler.

Bron: www.mantelzorgerderliefde.nl
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.