boer zoekt vrouw

Yvon Jaspers over ‘laatste vijf’ boeren: ‘Ik denk dat bijna niemand een goede gok heeft gewaagd’

Nog ruim een week en dan begint het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. En dat belooft een verrassende te worden, als we Yvon Jaspers mogen geloven.

Nog ruim een week en dan begint het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. En dat belooft een verrassende te worden, als we Yvon Jaspers mogen geloven.

Verbazing

Op de website van KRO-NCRV vertelt de presentatrice over de komende afleveringen. “In Boer zoekt Vrouw geven we de vrijgezelle boeren de kans om volgens een duidelijke route hun liefde te vinden. Maar ook al is die route bekend, hóe de boeren ‘m af zullen leggen is aan hen. Ik ben dit jaar van de ene in de andere verbazing gerold. Het is een seizoen waarin alles anders liep dan ik van tevoren had voorspeld. En dat is maar goed ook!”

Vijf boeren

Volgens Yvon zijn ook de vijf boeren die op televisie gevolgd worden een grote verrassing. “Ik denk dat bijna niemand een goede gok heeft gewaagd over wie er bij de vijf boeren zouden zitten die we op tv volgen. Dat is toch hilarisch? Maken we dit programma 15 jaar en zitten we er allemaal naast, ikzelf incluis!”

‘Gevarieerde club’Over het nieuwe seizoen kan de presentatrice nog niet te veel zeggen. "Ik denk dat veel mensen zich thuis op de bank geregeld herkennen in de mensen die voorbij komen in de afleveringen. De verlegenheid, het verlangen, de ongemakkelijkheid maar ook het enthousiasme. Het is een bijzonder gevarieerde club." Bron: KRO-NCRV

Lees ook: dít zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen Boer zoekt Vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen