Ontwerp Zonder Titel 2023 02 14t162515.726

You-fans, opgelet: dít wil je weten over het tweede deel van seizoen 4

Heb jij het eerste deel van seizoen 4 van You al afgekeken? Wij vertellen je wat je van het tweede deel kunt verwachten (spoiler alert).

*bevat spoilers*

You seizoen 4

In een poging om zijn moordlustige neigingen in bedwang te houden, verhuist Joe Goldberg in het vierde seizoen van You naar Londen. Hier verandert hij zijn naam in Jonathan Moore en krijgt een baan als professor op een rijke universiteit. Het duurt niet voordat Joe te maken krijgt met een bloeddorstige moordenaar die het gemunt heeft op de sociale elite groep waarin hij zich begeeft. Daarbij weet de moordenaar precies wie Joe is en wat hij in zijn verleden heeft uitgespookt. Uiteindelijk komt hij erachter dat Rhys Montrose de moordenaar is en hij geeft Joe twee opties. Joe kan hem helpen in zijn moordspel of Rhys zal zijn ware identiteit onthullen. Op 9 maart zullen de laatste 5 afleveringen van seizoen 4 op Netflix verschijnen.

Lees ook: Wil je zien: in maart verschijnt déze romantische komedie op Netflix

Dit is al bekend

De makers van de serie maken duidelijk dat de tweede helft van seizoen 4 er totaal anders zal uitzien. Mocht de eerste helft dus niet zo zijn bevallen, dan is het tweede deel misschien meer jouw ding. Over een paar weken zul je erachter komen welke keuze Joe zal maken. Joe zal of weer vervallen in zijn oude gewoontes of hij zal op zoek gaan naar een uitweg. Welke keuze hij ook zal maken, het zal geen gemakkelijke zijn. Volgens Penn Badgley zelf, die de rol van Joe speelt, zullen de kijkers in aflevering 8 een hele andere kant van Joe gaan zien. Een kant die je tot nu toe nog niet van hem gezien hebt.

Lees ook: Spannend: Netflix deelt trailer van seizoen 4 van YOU

Foto: Netflix
Bron: Netflix-nederland, Esquire.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.